Cezaevinden Özel İzin Alıp Çocuklarının Cenazesine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Cezaevinden Özel İzin Alıp Çocuklarının Cenazesine Katıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın ailelere taziyede bulunması Cenaze namazı detayları Cezaevinde bulunan baba Oktay Öztürk'ün jandarma ekipleri ile cami avlusuna girişi GÜNCELLEME - Kocaeli'de otomobil tıra çarptı: 4 ölü, 1 yaralı Kartepe ilçesinde otomobilin park halindeki tıra çarpması sonucu 2'si kardeş 4 genç öldü, 1 kişi yaralandı Kazada ölen kardeşlerin babaları, tutuklu bulunduğu cezaevinden özel izin alarak cenaze törenine katıldı CENAZE TÖRENİ EKLENDİ Kartepe ilçesinde otomobilin park halindeki tıra çarpması sonucu, 2'si kardeş 4 genç öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

07.07.2016 21:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın ailelere taziyede bulunması

Cenaze namazı detayları

Cezaevinde bulunan baba Oktay Öztürk'ün jandarma ekipleri ile cami avlusuna girişi

GÜNCELLEME - Kocaeli'de otomobil tıra çarptı: 4 ölü, 1 yaralı

Kartepe ilçesinde otomobilin park halindeki tıra çarpması sonucu 2'si kardeş 4 genç öldü, 1 kişi yaralandı

Kazada ölen kardeşlerin babaları, tutuklu bulunduğu cezaevinden özel izin alarak cenaze törenine katıldı

CENAZE TÖRENİ EKLENDİ

Kartepe ilçesinde otomobilin park halindeki tıra çarpması sonucu, 2'si kardeş 4 genç öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Uzunçiftlik Emekevler Mahallesi D-100 karayolu Özdilek ışıklar mevkisinde, İstanbul istikametine seyreden Remzi Kesici (23) idaresindeki 41 KS 487 plakalı otomobil, yol kenarında park halindeki 34 UD 8567 dorse plakalı tıra arkadan çarptı.

Kazada, çarpmanın etkisiyle yoldan çıkarak savrulan otomobil kullanılamaz hale geldi. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Ekipler, otomobilden fırlayan 1 kişiyi yerde, 1'ini de otomobilin altında buldu. Sağlık ekipleri, İsmail Aydın (20), İbrahim Gökdemir (27), Sercan (27) ve kardeşi Oğuzhan Öztürk'ün (21) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Otomobil sürücü Remzi Kesici ise olay yerinden yaklaşık 20 metre uzaklıkta, ormanlık alanda yaralı bulundu. Ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Kesici'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Cenazeler toprağa verildi

Kazada yaşamını yitiren 4 gencin cenazeleri, son yolculuklarına uğurlandı. Kazada oğulları Sercan ve Oğuzhan Öztürk'ü kaybeden baba Oktay Öztürk ise tutuklu bulunduğu cezaevinden özel izin alarak, cenaze törenine katıldı.

İzmit Asri Mezarlık morgunda tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından askerden yeni geldiği öğrenilen Oğuzhan Öztürk, evli ve 1 çocuk babası olan ağabeyi Sercan Öztürk ve İbrahim Gökdemir ile 1 ay sonra askere gitmek için hazırlık yaptığı öğrenilen 20 yaşındaki arkadaşları İsmail Aydın'ın cenazeleri, ailelerine teslim edildi.

Öztürk kardeşler ile Aydın'ın cenazeleri İzmit'e bağlı Üçtepeler Mahallesi'nde bulunan Üçtepeler Merkez Camisi'ne, Gökdemir'in cenazesi ise İzmit Sarıcalar Mahallesi Camisi'ne götürüldü.

Üçtepeler Camisi'nde kılınan cenaze namazına İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, iş adamı Oğuz Korukır ile kazada yaşamını yitirenlerin yakınları katıldı.

Öztürk kardeşlerin cezaevinde olan babası Özcan Öztürk, özel izinle jandarma ekiplerinin eşliğinde, çocuklarının cenaze namazına katıldı.

Cenaze namazı boyunca gözyaşlarına hakim olamayan baba Oktay Öztürk, arkadaşlarının desteği ile ayakta durabildi. Kılınan namazın ardından cenazeler, Üçtepeler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kazada yaşamını yitiren Gökdemir'in cenazesi de Sarıcalar Köy Camisi'nde kılınan amazının ardından, Sarıcalar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Otomobil sürücüsü Remzi Kesici'nin ise kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Cezaevinden Özel İzin Alıp Çocuklarının Cenazesine Katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cezaevinden Özel İzin Alıp Çocuklarının Cenazesine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement