Cezaevine Uyuşturucu" Planını Jandarma Bozdu - Son Dakika
Güncel

Cezaevine Uyuşturucu" Planını Jandarma Bozdu

Cezaevine Uyuşturucu" Planını Jandarma Bozdu

Zonguldak’ta açık cezaevinde kalan bir hükümlünün bir yakınından istediği uyuşturucu haplar, jandarmanın engeline takıldı.

10.05.2017 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta açık cezaevinde kalan bir hükümlünün bir yakınından istediği uyuşturucu haplar, jandarmanın engeline takıldı. Cezaevi bahçesine atılan haplara el konuldu. Olayda gözaltına alınan kadın ifadesinin ardından serbest bırakıldı, firar eden diğer şüpheli de jandarmanın takibi sonrası tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, 2 Mayıs günü yaşandı. İddialara göre, 28 yaşındaki H.Y., Beycuma Açık Cezaevi İnfaz Kurumu'na tel örgüleri üzerinden içerisinde 56 adet uyuşturucu hap olduğu değerlendirilen poşeti atarak olay yerinden kaçtı. Olayda kullanılan aracın plakasını incelemeye alan ekipler; aracın üzerine kayıtlı olduğu öğrenilen S.Y. isimli kadına ikamet ettiği Kilimli ilçesinde ulaştı.

Yapılan incelemede aracın S.Y. isimli kadının oğlu H.Y. tarafından kullanıldığı ortaya çıktı. Jandarma ekipleri firari şüpheli H.Y. ve olayda kullanılan aracın yakalanması için çalışmasını derinleştirdi. Yapılan araştırmalarda aracı kullanan H.Y.'nin, 25 yaşındaki R.B. isimli kadın ile birlikte hareket ettiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan R.B., ifadesinde cezaevinde tutuklu bulunan 34 yaşındaki İ.E.'nin kendisini telefon ile arayarak uyuşturucu nitelikli hap temin ederek cezevine gizliden sokmasını istediğini anlattı. Jandarma, R.B.'nin yanı sıra olaya karışan H.Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı. R.B. ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. 8 ayrı suçtan yakalaması olduğu öğrenilen H.Y., yapılan takip sonucu dün gece 22.00 sıralarında Kozlu ilçesinde saklandığı evde jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olayda kullanılan araç ise yol kenarına park edilmiş halde bulundu. Jandarmanın olayla ilgili çalışması sürüyor. Cezaevinde bulunan tutuklu İ.E. hakkında da işlem başlatıldı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan H.Y. adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cezaevine Uyuşturucu' Planını Jandarma Bozdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Seydikemer İlçesinin İlk Kadın Muhtarı Ziyarette Bulundu
    13:43 Seydikemer İlçesinin İlk Kadın Muhtarı Ziyarette Bulundu

    Seydikemer ilçesindeki Minare Mahallesi Muhtarı Şahsene Gündüz, Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli'yi ziyaret etti. Gündüz, projelerini anlatırken kadınların daha aktif rol alması gerektiğini vurguladı. Akdenizli ise Gündüz'ü başarısından dolayı tebrik ederek, kadınların toplumun her köşesinde aktif rol alması gerektiğini dile getirdi.

  • Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı
    13:41 Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüsü yaralandı. Kaza sonucunda yaralanan sürücü, olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Manavgat'ta 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldüren kişi yakalandı
    13:39 Manavgat'ta 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldüren kişi yakalandı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldürdü. Şüphelinin oğlunu arayarak durumu anlatması üzerine cinayet ortaya çıktı. Şüpheli, cami imanına eşini İngiltere'ye gönderdiğini söyleyip helallik aldığını belirtti. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli, Türkan A.'nın cenazesi ise Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Advertisement