ÇGD Ağrı'da Yılın Enlerini Seçiyor - Son Dakika
Güncel

ÇGD Ağrı'da Yılın Enlerini Seçiyor

ÇGD Ağrı\'da Yılın Enlerini Seçiyor

ÇGD Ağrı Şube Başkanlığı, 'Ağrı'da Yılın En İyileri' ödül töreni tarihini 10 Şubat 2012 olarak açıkladı.

02.01.2012 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇGD Ağrı Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri hafta sonunda cemiyet binasında bir araya gelerek '2011 yılının en iyileri' ödül töreni tarihini ve ödül öncesi ankete girecek başarılı isimleri belirlediler. Yapılan toplantının sonrasında ÇGD Yönetim Kurulu üyeleri, Valilik basın müdürü ve Ağrı ASKF Başkanı ile birlikte bir araya gelerek öğle yemeği yenildi.

Toplantı sonrası açıklama yapan ÇGD Ağrı Şube Başkanı Hüseyin Bayram, 10 Şubat tarihinde yapılacak ödül gecesinin 17 kategoride yapılacağını belirtti.

Bayram ; "ÇGD Ağrı Şubesi olarak geçen yıl başlattığımız 'Ağrı'da Yılın En İyileri' ödül töreninin bu yılki tarihini 10 Şubat 2012 olarak belirledik. . Yönetim Kurulu üyelerimizle bir araya gelerek 2011 yılında başarı elde etmiş 17 farklı kategoride 89 başarılı isimi belirledik. Ve belirlediğimiz isimleri www.ağrıanket.com adresinden vatandaşlarımızın oylarına sunduk. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Yılın Enleri gecesinde ödül alacak olan kişileri belirlerken anket sistemimizin daha objektif ve tarafsız olacağını düşündük. Web anket sistemi ile belirlenen kategorilerdeki adaylara 0 ile 5 arası puanlar veriliyor. Bu puanları son on güne kadar www.ağrıanket.com adresine giren herkes görebilecek. Son on gün sonuç göstermeyip, nihai sonuçları daha heyecanlı olabilmesi için 10 Şubat akşamına sakladık. Ankette oy kullanan herkesi 10 Şubat günü Ağrı Halk Eğitim Merkezi, Toplantı Salonunda bekliyoruz. " dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ÇGD Ağrı'da Yılın Enlerini Seçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement