Chanel Kozmetik'te Yenilikler - Son Dakika
Kadın

Chanel Kozmetik'te Yenilikler

Chanel Kozmetik\'te Yenilikler

Kozmetiğin dünyaca ünlü markası, size büyülü bir dünyanın kapılarını aralıyor yine...

13.04.2012 19:00  Güncelleme: 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chanel - Ombres Matelassees - Göz Farı

Chanel'in Paris'teki yeni butiğinin açılışı şerefine çıkarılan bu 5'li palet, butiğin adresinin ismini almış : '51 Montaigne . Altın, haki ve siyah tonları arasındaki zarif uyum, hem gündüz hem gece için rahatlıkla kullanılabilecek kombinasyonlar yaratmanızı sağlıyor. Koyu olan 2 tonu eyeliner gibi de kullanabilirsiniz.

Chanel- Vitalumiere Aqua - Fresh and Hydrating Cream Compact

Su bazlı ve hafif formülü ile kullanımı rahat bu ürün pudranın kompaktlığı ile likit kapatıcının uygulama kolaylığını aynı anda sunuyor. Gün boyu etkisini sürdüren etkili bir formülü var. Cilde doğal bir aydınlık veriyor.

Chanel - Hydra Beauty Creme + Gel Creme + Serum

Bu seride kamelya çiçeğinin nemlendirici etkisi, antioksidan Blue Ginger Pfa ile birleşiyor. Cilde nem ve koruma sağlanıyor . Aynı zamanda parlaklık kazandırarak sağlıklı,pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor.

Hydra Beauty Creme

Cilt için güçlü bir antioksidan özelliği olan bu ürün cildi yoğun olarak nemlendiriyor. İçeriğindeki Shea Butter ve Canola Yağı en kuru ciltlerin bile neme doymasını sağlıyor. Kuru ve normal cilt tipleri için tavsiye ediliyor.

Hydra Beauty Gel Creme

Taze ve serinletici etkisi cildi rahatlatıyor ve aydınlanmasını sağlıyor. Normal cilt tipleri için öneriliyor.

Hydra Beauty Serum

Tüm cilt tipleri için uygun olan bu serum cilde antioksidan bir koruma sağlıyor. Cilde ihtiyacı olan nemi vererek aydınlık bir görünüm kazandırıyor. Cilt tarafından kolaylıkla emiliyor ve cildin yaşlanmasına sebep olan çevresel etkilere karşı koruyor.

Chanel- 533 April - Oje

Chanel'in oje renkleri deyince sanki akan sular duruyor, kendi başlarına trend setter olan renkler aynı zamanda kendi alanlarında rakipsizler de .. Bahar koleksiyonundan 533 April oldukça hoş görünüyor ama tüm diğer tonlara da bakmanızı öneririm zira karar vermek pek kolay olmayacak ...

Chanel -Sublimage Masque Essential Regenerating Mask - Yüz Maskesi

Bu zengin içerikli anti-aging maske cildi besliyor aynı zamanda pürüzsüz bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Yaşlanma belirtileri olan kırışıklıkları, elastikiyet kaybını, parlaklık ve nem kaybını ve cilt tonundaki eşitsizlikleri hedef alıyor. Botanik içeriğiyle cildi rahatlatıyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Chanel Kozmetik'te Yenilikler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement