Charenee Wade İstanbul'a Aşığım Dedi - Son Dakika
Kültür Sanat

Charenee Wade İstanbul'a Aşığım Dedi

Charenee Wade İstanbul\'a Aşığım Dedi

Amerikalı caz vokalisti Charenee Wade Akbank Caz Festivali kapsamında İstanbul'da caz müzik severlerle biraraya geldi.

13.10.2016 17:10  Güncelleme: 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanatçı, "The Seed"de gerçekleşen konserde, izleyenleri selamlayarak, "Bu gece bize katıldığınız için teşekkür ederiz. Umarım konserin tadını çıkarırsınız." dedi.

Ses rengi Betty Carter ve Sarah Vaughan'a benzetilen ve ilk albümü "Love Walked In"i 2010'da çıkaran Wade, konserde son albümü "Offering"ten eserler seslendirdiSanatçı, soul ve caz türlerinin şair-müzisyeni Gil Scott- Heron'ın mirasını yorumladığı ve geçen yıl piyasaya çıkan albümden "Offering", "Home Is Where the Hatred Is", "Song of the Wind", "A Toast of the People" gibi şarkıları okudu.

Konserde Wade'e, kontrbasta Paul Beaudry, davulda Darrell Green ve piyanoda Laurent Coq eşlik etti. Amerikalı caz vokalisti Charenee Wade'yi hayranları yalnız bırakmazken İstanbul'da olmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyen sanatçı bu yıl 26.'sı düzenlenen Akbank sanat festivalinde sahne almaktan çok mutluyum dedi.Sahne sonrası görüştüğümüz sanatçı ben İstanbul'a hayranım.Sahne için buradayım.Daha önce de birkaç kez bu güzel şehre geldim. Türkiye'deki hayranlarıma minnettarım dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Charenee Wade İstanbul'a Aşığım Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement