Che ve Ulrike Mersin'de Aynı Sahnede Buluştu - Son Dakika
Kültür Sanat

Che ve Ulrike Mersin'de Aynı Sahnede Buluştu

Che ve Ulrike Mersin\'de Aynı Sahnede Buluştu

Zafer Diper'in yönettiği ve rol aldığı ''Che ve Ulrike ne konuşuyorsunuz öyle'' adlı oyun, Mersinli tiyatro severler ile buluştu.

25.02.2014 17:12  Güncelleme: 23:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zafer Diper'in yönettiği ve rol aldığı "Che ve Ulrike ne konuşuyorsunuz öyle" aldı oyun Mersin Kültür Merkezi'nde sahnelendi.

Oyunda, Alman gazeteci Ulrike Meinhof ve Güney Amerikalı devrimci enternasyonalist Ernosto Che Guevara'nın hayatlarından kesitler anlatıldı. Oyunun bir bölümünde ise, 1960 ve 1970'li yılların olayları sinevizyonda belgesel olarak izletildi.

Oyun sonunda konuşan Zafer Diper, Oyunun gördüğü ilgiden dolayı memnun olduğunu söyledi. Diper, ''Bugün bu salona az ama nitelikli bir seyirci kitlesi gelmiş. Popüler kültürün acımasızca pompalandığı günümüzde, böylesi kaliteli seyirci bulmak çok zorlaştı. 33 yıldan beri verdiğimiz mücadeleye destek veren dostlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Mersinli tiyatro severlerin yoğun isteği üzerine 'Yargı' adlı oyunu ilerleyen tarihlerde seyircilerle buluşturma sözü veren Diper ve ekibi, Mersin'den mutlu ayrılacaklarını belirttiler.

Muhabir: Mehmet Koçak

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Kültür Sanat Che ve Ulrike Mersin'de Aynı Sahnede Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement