Check-in Sürprizleri ile Dolup Taşıyor - Son Dakika
Teknoloji

Check-in Sürprizleri ile Dolup Taşıyor

Check-in Sürprizleri ile Dolup Taşıyor

Mekanist'in mobil Check-in projesi ile Beyoğlu'na eğlenmeye gelenler, elleri boş dönmüyor.

17.10.2011 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehrin en gözde cafe, restoran eğlence mekanlarıyla işbirliği yapan Mekanist sayesinde, 30'un üzerinde mekanda check-in yapanlar, anında çeşitli sürpriz ikramlar ve indirimler kazanıyor. Mekanlara tanıtım imkanı veren kampanya, Beyoğlu'nun eğlence hayatının renklenmesinde de önemli rol oynuyor.

Türkiye'nin bir numaralı mekan keşif ve yorum platformuMekanist'in başlattığı mobil check-in projesi ile Beyoğlu'nda eğlenmek artık her zamankinden daha eğlenceli ve sürprizlilerle dolu! Mekanist'in işbirliği içinde olduğu şimdilik 30'un üzerindeki mekanda check-in yapanlar, sürpriz ikramlar ve indirimler kazanıyor. Kampanyaya katılan mekan sayısı her geçen gün artıyor.

360 İstanbul'a hafta sonu ücretsiz giriş, Limonlu Bahçe'de Limonçello hediye!

Mekanist mobil check-in kampanyası sayesinde eğlenceseverleri her mekanda ayrı bir sürpriz bekliyor.

Asmalımescit'in popüler mekanlarından 11 Leblon, yemekli misafirlere bir adet Leblon Spesiyal içecek hediye ederken, L'era Fresca ise tatlı alana, kahve ikram ediyor. Kampanya Mekanist'in işbirliği yaptığı The Hall Urban Style'dan Picante'ye, Cuba Bar'dan Narpera'ya Beyoğlu'nda bulunan 30'un üzerinde eğlence mekanında geçerli. Kampanyanın geçerli olduğu mekanların listesi ve sürprizlerin ayrıntıları http://www.mekanist.net/mobil/surprizler adresinden öğrenilebilir.

Kampanyadan yararlanmak için Mekanist'in iPhone, Android, Nokia, iPad ve BlackBerry cihazlarında kullanılabilen Mekanist mobil uygulamasını ücretsiz olarak indirmiş olmak ve kampanya kapsamındaki mekanlara gidip check-in yapmak yeterli oluyor.

Konuyla ilgili olarak Mekanist Kurucu Ortağı ve CEO'su Alper Tekin şu açıklamayı yaptı: "Mekanist olarak kullanıcılara şehri daha kolay, eğlenceli ve interaktif bir şekilde keşfetme imkanı sağlamak istiyoruz ve bu projeyi hayata geçirmemizin arkasında da bu yatıyor. Bu proje sayesinde eğlenceseverler şehri doyasıya keşfederken, mekanlar da kendi tanıtımlarını yapma fırsatı buluyor. Herkesi bu mekanlardaki sürprizleri deneyeme ve deneyimleri ile ilgili yorumlarını Mekanist'e yazmaya davet ediyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Check-in Sürprizleri ile Dolup Taşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement