Chelsea'li Terry ve Luiz, G.Saray Maçında Oynayabilecek - Son Dakika
Spor

Chelsea'li Terry ve Luiz, G.Saray Maçında Oynayabilecek

Chelsea\'li Terry ve Luiz, G.Saray Maçında Oynayabilecek

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, sakatlıkları bulunan John Terry ve David Luiz'in Galatasaray maçında forma giyebileceğini açıkladı.

21.02.2014 21:10  Güncelleme: 21:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mourinho, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı oynayacakları maçta John Terry ve David Luiz'in sahada olacağı sinyallerini verdi.

Şampiyonlar Ligi ile ilgi soruları cevaplamak istemediğini söyleyerek söze başlayan Portekizli teknik adam, "John Terry sakatlıktan döndü ve Everton'a karşı oynayacak, Daviz Luiz'in ise kas sakatlığı devam ediyor. İki futbolcumunda Galatasaray karşısında sahada olmasını temenni ediyorum. Eğer David Luiz ve John Terry aynı anda oynayamazsa sorun yaşarız. Terry bizim dengemizi bulmamıza yardım edecek" diye konuştu.

"TAM TAKIM ANTRENMAN YAPMAK ÖNEMLİ"

Kaptanlık pazubandını kimin takacağı ile ilgili sorulara ise Jose, "John Terry, performansı ile birlikte takımın belli bir düzeyde olmasını sağlıyor. Özellikle bizim gibi genç bir takımda bu önemli. Kaptanlık olayı çok önemli bir olay değil. Benim sözlerimi iletecek bir isim olması yeterli. Bu hafta herkes birlikte antrenman yaptı, asıl önemli olan bu bizim için." diyerek sözlerini noktaladı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Turu ilk maçında yarın Chelsea'yi Türk Telekom Arena'da ağırlayacak. Rövanş ise 18 Mart'ta İngiltere'de oynanacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Chelsea'li Terry ve Luiz, G.Saray Maçında Oynayabilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement