Mourinho: Mancini de Terim de İyi Hoca - Son Dakika
Spor

Mourinho: Mancini de Terim de İyi Hoca

Chelsea Teknik Direktörü Mourinho, Fatih Terim ve Mancini'nin iyi hoca olduğunu belirtti, "Hangisinin G.Saray'ın başında olduğu fark etmez." dedi.

20.12.2013 17:41  Güncelleme: 22:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chelsea Teknik Direktörü  Jose Mourinho, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'la eşleşmelerine ilişkin, sarı-kırmızılı ekibin kolay bir rakip olmasından dolayı değil, Didier Drogba'nın Stamford Bridge Stadı'na yeniden dönmesinin harika olacağı için Galatasaray'ı istediğini söyledi.

Mourinho, İngiltere Premier Lig'de 23 Aralık Pazartesi günü yapacakları Arsenal derbisi öncesinde takımın Güney Londra'daki antrenman tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

"TERİM DE MANCINI DE İYİ HOCA"

Mourinho, " Fatih Terim'li bir Galatasaray'ı mı yoksa Mancini'li bir Galatasaray'ı mı tercih edersiniz ?" sorusuna "Her ikisi de çok iyi teknik direktör. Hangisinin Galatasaray'ın başında olduğu fark etmez" yanıtını verdi.

"DROGBA DÖNECEĞİ İÇİN MUTLUYUM"

Portekizli teknik adam, "Galatasaray iyi bir takım. Kuradan önce, Galatasaray'ın kolay bir takım olduğunu düşündüğüm için değil, Didier'in Stamford Bridge'e geri dönmesinin harika olacağını, herkes tarafından sevgi ve saygı ile karşılanacağını düşündüğüm için Galatasaray'ın çıkmasından mutlu olacağımı söylemiştim" diye konuştu.

Mourinho: Mancini de Terim de İyi Hoca
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Mourinho: Mancini de Terim de İyi Hoca - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement