Chevrolet 100. Yılını Benzersiz Fırsatlarla Kutluyor - Son Dakika
Otomobil

Chevrolet 100. Yılını Benzersiz Fırsatlarla Kutluyor

Chevrolet 100. Yılını Benzersiz Fırsatlarla Kutluyor

Chevrolet 100. yılını müşterileriyle kutlamak için birbirinden özel fırsatlar sunuyor.

07.05.2011 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mayıs ayında Chevrolet almak isteyen müşterilere piyasadaki en cazip ödeme seçeneklerinin sunulduğu program çerçevesinde "100 TL'den başlayan aylık taksitler", "Aracın toplam tutarının %100'üne kredi imkânı" , "Şimdi al 100 gün sonra öde avantajı" gibi fırsatlar yer mevcut.

2011 Mayıs ayında Chevrolet almak isteyen müşteriler tüm modellerde toplam tutarın %100'üne kredi imkânı ve 100 gün sonra ödeme seçeneğinden yararlanacak. Modellerin aylık taksitleri ise; Spark modeli için 100 TL, Cruze modeli için 300 TL, Epica modeli için 500 TL ve Captiva modeli için 800 TL.

100. yıl şerefine Mayıs ayında C Sedan Segmentinin başarılı modellerinden Chevrolet Cruze alacak müşterilere 2. 200 TL değerindeki "100. Yıl Plus Paketi" hediye ediliyor. 2. 200 TL değerindeki 100. Yıl Plus Paketi "elektronik kontrollü klima, yağmur sensörü, ışığa duyarlı otomatik yanan farlar, ışığa duyarlı otomatik kararan iç dikiz aynası, grafik bilgi ekranı, altı hoparlör, üst model müzik sistemi IPOD/USB bağlantısı"nı içeriyor.

Chevrolet Cruze, coupe tarzı sedan tasarımı, tüm donanım seviyelerinde standart sunulan Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), sekiz hava yastığı ve kaliteli iç mekan malzemeleriyle C-Sedan segmentinin en iddialı modellerinden biri olma konumunu koruyor.

Chevrolet Cruze, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini daha iddialı bir şekilde karşılamaya hazırlanıyor. Yüksek ekipman seviyesini çarpıcı fiyatla birleştiren Cruze, Mayıs ayında 33. 905 TL'den başlayan cazip fırsatlarla sunuluyor.

Türkiye'de SUV 4x4 Segmentine yön veren, açık ara lider Chevrolet Captiva Mayıs ayında çok avantajlı!

SUV sınıfının çok yönlülüğüyle aynı zamanda bir aile otomobilinin tarzı ve kullanışlılığından ödün vermeyen Captiva Türkiye pazarında SUV 4x4 segmentini Türk halkına sevdiren bir model. Yedi koltuk özelliğiyle piyasada büyük ilgi gören Chevrolet Captiva'da sekiz yönlü elektrikli sürücü koltuğu, elektronik iklim kontrollü klima, pusula, 18 inç hafif alaşımlı alüminyum jantlar, yol bilgisayarı, altılı CD/MP3 çalar, arka park sensoru, deri koltuk, cruise control, yağmur sensoru gibi çok sayıda konfor özelliği sunuluyor.

Güvenlik ve 4x4 sürüş özellikleri; 10 adet (ön, yan ve perde ) hava yastığı, ESP (Elektronik Denge Kontrol Programı) sistemine entegre edilmiş HBA (Hidrolik Fren Destek Sistemi), Darbe emici çelik güvenlik kafesi, DCS (İniş Kontrol Sistemi), ARP (Devrilmeye Karşı Aktif Koruma Sistemi), LRS (Yatay Sürüş Süspansiyonu Sistemi) ve EBD (Elektronik Kontrollü Fren Güç Dağılımı) tüm Captiva'larda standart olarak sunulmaktadır. Mayıs ayında 70. 925 TL'den başlayan cazip fiyatıyla Chevrolet Captiva müşterilerden büyük ilgi görmeye devam etmekte.

Müşteriler tarafından özellikle büyük talep alan, Captiva 4x4 Sportif Krom Aksesuar Kiti ise Mayıs ayında 1. 300 TL'lik cazip fiyat avantajıyla satışa sunulmakta. Captiva 4x4 Sportif Krom Aksesuar kiti içinde yan basamaklar, arka lamba krom çerçeve, ön tampon alt yüz ve ön sis farı çerçevesi bulunmakta.

Chevrolet markasının bir diğer modeli Epica 2. 0 litre 150hp dizel altı ileri otomatik şanzımanlı modelinin yüksek güvenlik ve konfor donanımına karşın sadece 59. 765TL'lik cazip fiyatıyla rakiplerini zorlarken, eğlenceli ve dinamik şehirli otomobil Spark ise, 22. 705TL'den başlayan fiyatlarıyla müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Chevrolet 100. Yılını Benzersiz Fırsatlarla Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement