Chomsky Dünya Tarihindeki En Tehlikeli Organizasyon, Cumhuriyetçi Parti - Son Dakika
Güncel

Chomsky Dünya Tarihindeki En Tehlikeli Organizasyon, Cumhuriyetçi Parti

Chomsky Dünya tarihindeki en tehlikeli organizasyon, Cumhuriyetçi Partiİstanbul, 11 Mayıs, (DHA) - ABD'li düşünür Chomsky, ABD'deki Cumhuriyetçi Parti'nin tarihteki en tehlikeli organizasyon olduğunu ve ABD Başkanı Trump'ın asıl zararını kendi ülkesine değil, dünyaya vereceğini söyledi.

11.05.2017 21:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chomsky Dünya tarihindeki en tehlikeli organizasyon, Cumhuriyetçi Parti

İstanbul, 11 Mayıs, (DHA) - ABD'li düşünür Chomsky, ABD'deki Cumhuriyetçi Parti'nin tarihteki en tehlikeli organizasyon olduğunu ve ABD Başkanı Trump'ın asıl zararını kendi ülkesine değil, dünyaya vereceğini söyledi.

İngiliz BBC kanalına mülakat veren Noam Chomsky, Newsnight programında Evan Davis'in sorularını yanıtladı ve Donald Trump'ın partisi olan Cumhuriyetçi Parti'yi dünya tarihindeki en tehlikeli organizasyon olarak tanımlayıp, bu partinin insanlığın geleceğini tehlikeye attığını belirtti.

Chomsky ayrıca, mevcut Amerikan yönetiminin getirdiği en önemli neticenin, Trump'ın reddettiği küresel iklim değişikliği sorunu olacağını söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump, iklim değişikliği ile ilgili raporların ve yapılan değerlendirmelerin sahte ve yalan olduğunu iddia ederek, kendisinden önceki ABD Başkan Obama'nın bu tehditle ilgili imzaladığı düzenlemeyi yürürlükten kaldırmıştı.

(Fotoğraflı)

Chomsky Dünya Tarihindeki En Tehlikeli Organizasyon, Cumhuriyetçi Parti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Chomsky Dünya Tarihindeki En Tehlikeli Organizasyon, Cumhuriyetçi Parti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement