CHP 34. Olağan Kurultayı - Son Dakika
Güncel

CHP 34. Olağan Kurultayı

CHP 34. Olağan Kurultayı

CHP'nin 34.Olağan Kurultayı'nda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, 1111 delegenin imzasıyla Divan Başkanlığı'na verilen önerge ile yeniden genel başkanlığa aday gösterildi.

17.07.2012 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'nin 34. Olağan Kurultayı'nda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, 1111 delegenin imzasıyla Divan Başkanlığı'na verilen önerge ile yeniden genel başkanlığa aday gösterildi.

Ankara Spor Salonu'ndaki kurultayda partililerin konuşmalarının ardından faaliyet raporu oylanarak kabul edildi. Ardından 26 Şubat'ta gerçekleştirilen 16. Olağanüstü Kurultay'da yapılan tüzük değişikliklerinin kurultay yönetmeliğine uygulanması, yeni düzenlemelerin yapılması için görüşmelere geçildi.

Yönetmelikteki yeni düzenlemeler de görüşmelerin ardından oylanarak kabul edildi.

-Kılıçdaroğlu tek aday-

Divan Başkanı Altan Öymen, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun 1111 delegenin imzası ile verilen öngerge ile yeniden genel başkanlığa aday gösterildiğini duyurdu. Öymen, genel başkanlık için başka aday olmadığını da belirtti.

-PM üyeliği adaylık başvuruları sürüyor-

Bu arada Parti Meclisi üyelikleri için adaylık başvuruları da sürüyor.

Faaliyet raporunun görüşülmesi sırasında söz alanlar arasında bulunan Diyarbakır İl Başkanı Haşim Özkoyuncu, konuşmasını Kürtçe "Yaşasın Barış" diyerek tamamladı.

Kurultayda katılımcılara, üzerinde "CHP İstanbul 2014 - İstanbul Bizim" yazısı ve İstanbul siluetinin bulunduğu yelpazeler dağıtıldı. Salonun dışında satılan "Oğlum Bak Git" yazılı tişörtler de partililerden yoğun ilgi gördü.

Muhabir: Seval Güler-Meltem Yılmaz-Barış Gündoğan-Ferdi Türkten

Yayıncı: Ziver Büyüktaş - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP 34. Olağan Kurultayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement