CHP Adayı Dr.Turgay Bozoğlu Yoksulluğu Bitireceğiz - Son Dakika
Güncel

CHP Adayı Dr.Turgay Bozoğlu Yoksulluğu Bitireceğiz

CHP Adayı Dr.Turgay Bozoğlu Yoksulluğu Bitireceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Dr.Turgay Bozoğlu, Gaziemir İlçesinde Ev Ev Dolaştı CHP'ye Oy İstedi.

18.05.2011 22:13  Güncelleme: 22:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet halk partisi izmir 1. Bölge milletvekili adayı dr.turgay bozoğlu, gaziemir ilçesinde ev ev dolaştı chp'ye oy istedi. Bozoğlu, CHP'nin 41 projesi içerisinde yer alan 'Aile Sigortası'nı hayata geçirmeye kararlı olduklarını ifade ederek, AKP hükümetinin vatandaşları tamamen yoksullaştırıldığını söyledi

CHP'li Milletvekili adayı Dr. Turgay Bozoğlu, Yoksulluk suç değildir. Kader hiç değildir. AKP hükümeti dağıttığı bir paket makarnayla yoksul vatandaşlarımız üzerinden politika yapıyor. O vatandaşlarımızın manevi duyguları ile oynuyor. Biz CHP olarak, aile sigortasını hayata geçirmeye kararlıyız. CHP'nin iktidarında yoksulluğa son vereceğiz." dedi.

41 Projemizle Türkiye Rahat Nefes Alacak

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Bozoğlu, 12 Haziran da yapılacak seçimin AKP'nin karanlığa gömülüş seçimi olduğunu belirterek şunları söyledi: "AK Parti iktidarı, son 9 yıl içinde insanlarımızın daha fazla yoksullaşmasına neden olmuştur. Uyguladığı politikalar, insanlarımızın alım güçlerini ortadan kaldırmış ve evlerine ekmek götüremez duruma gelmişlerdir. CHP iktidarında 41 projemizi hayata geçirerek, vatandaşlarımıza yaşanabilir bir Türkiye'yi yaratacağız.

Bozoğlu, 12 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin dönüm noktası olacağını ve 13 Haziran sabahı CHP iktidarıyla Türkiye'nin rahat bir nefes alacağını belirterek CHP iktidarı ile Türkiye geri kalmışlığından kurtularak, rahat, huzurlu ve yaşanabilir bir Türkiye ile yaşamlarına merhaba diyeceklerini vurguladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel CHP Adayı Dr.Turgay Bozoğlu Yoksulluğu Bitireceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement