CHP Adayı Öner, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

CHP Adayı Öner, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

CHP Adayı Öner, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner, Varsak Mahallesi Selçuklu Kahvaltı Evinde vatandaşlarla bir araya geldi.

05.03.2014 15:31  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, Varsak Mahallesi Selçuklu Kahvaltı Evi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Selçuklu Kahvaltı Evi'nde fırıncıların sorunlarını dinleyen CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, daha sonra Akdeniz Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Sanayi esnafının sorunlarını ve taleplerini dinleyen Öner, Erenköy Mahallesi'nde de taziye ziyaretinde bulundu.

Düdenbaşı Mahallesi sakinleri ile de bir araya gelen Öner,"Daha önce Kepez'de belediye başkanlığı yaptım. Kepez çok büyümüş durumda, bu kadar büyük bir yeri gözetmek için de Kepez'i iyi bilen biri gerekli. Bu sebeple desteklerinizi bekliyorum" dedi. Hedeflerinin halkın mutluluğu ve huzuru olduğunu belirten Öner, "Kepez'in sıkıntısı çok bunları biliyoruz. Bu sorunların üstesinden gelmek için geliştirdiğimiz projelerimiz de var. 30 Mart'tan sonra sizlerin de destekleriyle bu sorunları hep beraber aşacağız. Ayrıca aranızda CHP'ye oy vermemiş arkadaşlar olabilir. Ancak yerel seçimlerde parti değil isim ve ekip çok önemlidir. Çünkü halk en çok belediye başkanıyla muhatap olur. Yolda kalırsa bizi arar, başına bir iş gelirse bizi arar, düğününde, cenazesinde bizi yanında görmek ister. Bu Yörük çocuğu da her zaman sizlerin yanında olmuş bir kardeşiniz. Sizlerin de benim yanımda olacağınıza yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Öner, daha sonra CHP Kepez birinci sıra meclis üyesi adayı Süleyman Acar'ın bir dönem önce başkanlığını yürüttüğü Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemeleri Derneği'nin (ANTİMDER) Mart ayı olağan toplantısına katıldı. CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök ve CHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal'ın da katıldığı toplantıda konuşan Öner, "İş adamlarının belediye başkanlarıyla diyaloglarının iyi olması gerekir. Ancak ortaklaşa yapılan çalışmalarla Kepez'i daha iyi hale getirebiliriz" dedi.

Dernek toplantısı ardından Öner, Altınova Sinan Mahallesi'nde vatandaşla buluştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Adayı Öner, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement