CHP Antalya'da Seçim Kadrosu Belirlendi - Son Dakika
Yerel

CHP Antalya'da Seçim Kadrosu Belirlendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya il örgütü 1 Kasım 2015 genel seçimleri için il seçim komitesi ve seçim danışma kurulunu oluşturdu.

22.09.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya il örgütü 1 Kasım 2015 genel seçimleri için il seçim komitesi ve seçim danışma kurulunu oluşturdu.

1 Kasım 2015 genel seçimleri için hazırlık çalışmalarını tamamlayan CHP Antalya İl örgütünde il seçim komitesi ve seçim danışma kurulu oluşturuldu. CHP Antalya İl seçim Komitesi başkanlığına Feridun Baloğlu ve Komite üyeliklerine; Muammer Saygılı, İlhan Buğdaycı, Abit Küçükaslan, Vahap Tuncer, İbrahim Daş, Cemal Aybar, İbrahim Küçükkuru, İlkay Budak, Alican Deveci, Aydın Özer, Yasin Karasu, Caner Erdoğan, Doğukan Demirkaya, Özcan Yılmaz, Pınar Toğaç, Atıl Şener, Mehmet Tosun, Adnan Yıldız, Zafer Menekşe, Turgut Akın, Halil Keskin, Polat Balkan, Kadir Çetinkaya, Soner Ustaoğlu, Taylan Karakum, Ökkeş Eran, İbrahim Özcan, Gökhan Yılmaz, Selda Koç görevlendirildi.

CHP Antalya İl seçim Komitesi Başkanı Feridun Baloğlu, "bu tarihimizin en önemli seçimlerinden biridir. Ülkemiz bu en zor geçitlerden birini geçerken hepimiz görevimizi son ter damlasına kadar bu mücadeleyi vermek zorundayız. Komitemiz doğal olarak sınırlı sayıda üyeden oluşmuştur. Ancak biliyoruz ki partimizin Antalya'da ki on binlerce üyesi ve partimize destek veren tüm cumhuriyetçi kardeşlerimizin bizimle aynı heyecanla yürüyeceklerine inanıyoruz" dedi.

Öte yandan, İl seçim Komitesi ve Seçim danışma Kurulu il Başkanlığında ki Geleneksel Bayramlaşma ile Çalışmalarına başlayacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Antalya'da Seçim Kadrosu Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement