CHP Antalya'dan İktidara Yürüyüş Mitingi - Son Dakika
Yerel

CHP Antalya'dan İktidara Yürüyüş Mitingi

Antalya’da Cumhuriyet Halk Partililer iktidar için yürüdü.

31.10.2015 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da Cumhuriyet Halk Partililer iktidar için yürüdü.

CHP Antalya İl Başkanlığı tarafından 'İktidara Yürüyüş Mitingi' düzenlendi. Yürüyüş kapsamında yüzlerce CHP'li Aydın Kanza Park'ında buluştu. CHP'liler polisin oluşturduğu barikatlı bölgeye arama yapıldıktan sonra alındı.

Yürüyüşe, CHP İl Başkanı Semih Esen, milletvekili adayları Niyazi Nefi Kara, Mustafa Akaydın, Çetin Osman Budak Devrim Kök, Figen Çalıkuşu, Sultan Yeğen ve diğer milletvekili adayları da katıldı. Adaylar kol kola girerek Güllük ve Konyaaltı Caddesi'nden Barbaros Çay Bahçesi karşısında bulunan miting alanına geldi. Partililer burada da yapılan aramanın ardından alana alındı.

Mitingde konuşan İl Başkanı Semih Esen, her zaman alanlarda olacaklarını belirterek, saklanıp bir siyaset yapmayacaklarını söyledi.

Milletvekili adayı Niyazi Nefi Kara ise, arefelerin hep bayramın müjdecisi olduğunu belirterek, "Muratpaşa demokrasinin beşiğidir. Antalya demokrasinin beşiğidir. Demokrasi bizim işimizdir. Özgürlük CHP ile gelecek. Barış CHP'nin işidir. Bu ülkede barışı sağlayacak içeride ve dışarıda barışı sağlayacak tek parti CHP'dir. Yerli ve milli Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi CHP'dir. Yarın iktidara birlikte gideceğiz" dedi.

Milletvekili adayı Çetin Osman Budak, 1 Kasım seçimlerinde karanlığa son verip iktidara yürüyeceklerini kaydetti.

Milletvekili adayı Mustafa Akaydın, yolun sona geldiklerini belirterek, "Sandıklar yarın güzelliklerle dolacak. Ders verme günü yarındır, barış kardeşlik Türkiye'nin olsun" dedi.

Milletvekili adayı Devrim Kök, çok önemli bir sınavın dönemecinde olduklarının altını çizerek, "7 Haziran'da sandığa gitmeyenler olaya el koyacaklar ve yarın akşam sandıklar açıldıktan sonra keyifle CHP'nin birinci parti olmasını umut ediyoruz" diye konuştu.

Diğer adaylarından kısa konuşmalarını ardından miting sona erdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Antalya'dan İktidara Yürüyüş Mitingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement