CHP Aydın Milletvekili Yıldız, Istanbul'a Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

CHP Aydın Milletvekili Yıldız, Istanbul'a Sevk Edildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için başlattığı yürüyüşe eşlik ederken kalp spazmı geçiren Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, İstanbul'a sevk edildi.

30.06.2017 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için başlattığı yürüyüşe eşlik ederken kalp spazmı geçiren Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, İstanbul'a sevk edildi.

Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için Ankara Güvenpark'tan başlattığı yürüyüşünün 16. gününe Sakarya'da devam ediyor.

Aşırı sıcak altında devam eden yürüyüş sırasında kortejde bulunan Aydın Milletvekili Yıldız'ın kalp spazmı geçirdiği belirtildi.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mustafa Çelebi, Yıldız'ın göğüs sıkışması nedeniyle hastaneye geldiğini, ilk müdahale yapıldıktan sonra Yıldız'ın koroner yoğun bakıma alındığını ifade etti.

Çelebi, yapılan tahliller ve bazı değerlerin yüksek çıkması nedeniyle Yıldız'a anjiyo yapıldığını kaydederek, "Yapılan anjiyoda ana damarlardan birinde tama yakın tıkanık olduğu tespit edildi, stent veya bypass önerildi. Uzun süreli olmayacağından bypass ağırlık kazandı. Ancak hasta burada bypass olmak istemedi. İstanbul'a sevkini istedi." diye konuştu.

Sakarya İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü de Sağlık Bakanlığı'nın Yıldız ile ilgili tüm tedbirlerin aldığını belirterek, "Yapılması gereken her şeyi yaptık. Hastaya anjiyo yaptık ancak hasta İstanbul Ataşehir Memorial Hastanesi'ne sevkini istedi. Yıldız, Atatürk Stadı'ndan ambulans helikopterle İstanbul'a gitti." dedi.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ise Yıldız'ın yürüyüş esnasında yanlarına gelerek bir sancısı olduğunu söylediğini aktararak, "Yıldız'ı vakit kaybetmeden Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne getirdik. Buradaki doktor arkadaşlar yakından ilgilendiler. Şimdi kendisinin ve ailesinin isteğiyle İstanbul'daki bir hastaneye sevk edilecek. Çok korkulacak bir sağlık durumu yok. Hem hastanemiz hem de ilgililer çok yakın ilgi gösterdiler. Yıldız'ın tek üzüntüsü yürüyüşün bundan sonraki kısmına katılamayacak olması." değerlendirmesinde bulundu.

CHP Aydın Milletvekili Yıldız, Istanbul\'a Sevk Edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Aydın Milletvekili Yıldız, Istanbul'a Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement