CHP Bursa'da Seçim Heyecanı - Son Dakika
Güncel

CHP Bursa'da Seçim Heyecanı

CHP Bursa\'da Seçim Heyecanı

CHP Bursa teşkilatı, yeni yönetimini belirlemek için bugün sandığa gidiyor.

27.12.2015 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Bursa teşkilatı, yeni yönetimini belirlemek için bugün sandığa gidiyor. Delegeler Merinos AKKM'de saat 17.00'a kadar oy kullanabilecek. Olağan kongrede Zafer Yıldız, Şadi Özdemir ve Hasan Ertürk başkanlık için yarışacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı olağan kongresi bugün Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Mevcut başkan Zafer Yıldız, Prof. Dr. Hasan Ertürk ve 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayı olan Şadi Özemir'in yeni dönem başkanlığına aday olduğu kongrede oylama bugün saat 17.00'a kadar devam edecek.

"BU SEÇİMİN KAYBEDENİ OLMAYACAK"

Oy kullanma işlemi öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan mevcut CHP İl Başkanı Zafer Yıldız, "Cumhuriyet Halk Partisi örgütü bugüne kadarki seçimlerde çok adaylı ama demokratik süreçler geçirmiştir. Bütün örgütümüze bundan dolayı teşekkür ediyoruz. Bugün burada kaybeden olamayacaktır. Burada Cumhuriyet Halk Partisi kazanacaktır. Seçimin ardından örgütümüzü yeni, iddialı kadrolar yönetecektir" dedi.

"BURSA BENİM LABORATUVARIM"

Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi olan ve il başkanlığı yarışında yer alan Hasan Ertürk ise yaptığı açıklamada, "40 yılı aşkın bir süredir Uludağ Üniversitesi'nde öğretim üyesiyim. Alanım kent ve çevre sorunları, laboratuvarım ise Bursa. Bugün buradayız. Tabii ki bu bir seçimdir, sonuçlar belli olmaz. Seçimler 'iddialıyım' diyenlerin lehine olmayabilir. Dolayısıyla delegelerimizin verdiği karara saygılı olacağız" şeklinde konuştu.

"MEVCUT ALIŞKANLIKLARIMIZLA RAKİPLERİMİZLE YARIŞAMAYIZ"

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayı olan Şadi Özdemir gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bursa'da yeni çalışma alışkanlıklarının edinilmesi gerekiyor. Mevcut alışkanlıklarımızla rakiplerimizle yarışamıyoruz. 2019 yılında iktidarı hedefleyen bir organizasyon kuracağız onun için çalışıyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP Bursa'da Seçim Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement