CHP Bursa İl Başkanlığı'nda Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Politika

CHP Bursa İl Başkanlığı'nda Devir Teslim Töreni

CHP Bursa İl Başkanlığına seçilen Şadi Özdemir, görevi Zafer Yıldız'dan devraldı.

30.12.2015 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Bursa İl Başkanlığına seçilen Şadi Özdemir, görevi Zafer Yıldız'dan devraldı.

CHP İl Başkanlığında düzenlenen törene, CHP milletvekilleri Ceyhun İrgil, Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçe başkanları, gençlik kolları başkanları, eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Yıldız, burada yaptığı konuşmada, CHP il Başkanlığı görevini her zaman onur ve gururla taşıdığını söyledi.

İl örgütüne görevi boyunca onursuzluk yaşatmadığını dile getiren Yıldız, "Bu görevi üstlendiğim sürece hiçbir şekilde kendi çıkarımı düşünmedim. CHP örgütü kendi içindeki enerjisini dışarıda harcayabilse çok farklı noktada olacak. Bu ülkenin CHP'ye ihtiyacı var" diye konuştu.

Özdemir de hiç kimseyi ötekileştirip, dışlamayacaklarını söyledi. Özdemir, şöyle konuştu:

"Zafer Yıldız, bir ön seçim, 2 genel seçim, delege ve ilçe başkanlıkları, kadın ve gençlik kolları başkanlık seçimlerini başarıyla tamamladı. Sosyal medyadaki Artık dilimizi değiştirmeliyiz. Rakibimiz AK Parti. Ben Zafer Yıldız ve Hasan Ertürk'le çalışmayı çok istiyorum. Önümüzdeki günlerin gündemi 2019 yılı olacak. O yıl cumhurbaşkanı, başbakan ve belediye başkanlarını seçeceğiz. Benim hedefim büyükşehir ve 9 belediye başkanlıklarını kazanmak. Eğer bunları başarabilirsem kendimi başarılı sayacağım."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Bursa İl Başkanlığı'nda Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement