CHP Çankaya Adayı Taşdelen: Şafak Söküyor, Halkın İktidarı Geliyor - Son Dakika
Güncel

CHP Çankaya Adayı Taşdelen: Şafak Söküyor, Halkın İktidarı Geliyor

CHP Çankaya Adayı Taşdelen: Şafak Söküyor, Halkın İktidarı Geliyor

CHP Çankaya Belediye Başkan adayı Alper Taşdelen, sorun üreten değil çözüm odaklı halkın belediyesini kuracaklarını belirterek "Şafak söküyor, halkın iktidarı geliyor" dedi.

08.03.2014 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Çankaya Belediye Başkan adayı Alper Taşdelen, sorun üreten değil çözüm odaklı halkın belediyesini kuracaklarını belirterek "Şafak söküyor, halkın iktidarı geliyor" dedi.

CHP Çankaya Belediye Başkan adayı Alper Taşdelen Bademlidere Seçim Bürosu'nun açılışını gerçekleştirdi. Açılışa, CHP Parti Meclisi üyesi Faruk Demir, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin katıldı. Açılış sırasında havai fişek gösterileri düzenlendi, halaylar çekildi. Belediye Başkan adayı Taşdelen de gençlerle birlikte halay çekti.

-"HALKIN İKTİDARI GELİYOR"-

Taşdelen, seçim bürosunun açılışında konuşmaya başlayacağı sırada gökyüzü, atılan havai fişeklerle renklendi. Taşdelen bunun üzerine, "Bu havai fişeklerin en güzelini 30 Mart'ta Kızılay Güvenpark'ta atacağız "dedi. Seçim bürosu açılışlarının miting havasında geçtiğini söyleyen Taşdelen, "Şafak söküyor, halkın iktidarı geliyor. Bizler halkımıza, milletimize daima hizmet ettik. Bizler bu nedenle başı dik ve onurlu geziyoruz" dedi.

-"ÇÖZÜM ODAKLI BİR BELEDİYE OLACAK"-

Çankaya'nın her zaman aydınlığın sembolü olduğunu belirten Taşdelen, "Çankaya'yı hizmetle, projeyle anılır bir kent yapmak bizim görevimiz. Çankaya'nın en lüks semtiyle en fakir semti arasında hizmette fark olmayacak. Sorun üreten değil çözüm odaklı bir belediye olacak. Halkın belediyesi olacağız. Ben de yurttaşlarımın hizmetinde, emrinde, sokakta aranızda olacağım" diye konuştu.

-"EŞİT HİZMET ANLAYIŞIYLA HAREKET EDECEĞİZ"-

Taşdelen ve eşi Kezban Taşdelen, CHP Ankara Milletvekilleri Bülent Kuşoğlu ve Sinan Aygün'le birlikte Abhaz Kültür Derneği'nin düzenlediği yemeğe katıldı.

"Ben burada belediye başkan adayı olarak değil sizin damadınız olarak bulunuyorum" diyen Taşdelen şunları kaydetti:

"Tarihten gelen acı bizi birleştirdi. 1864 yılındaki büyük sürgün, o sürgünde gerçekten büyük acılar yaşandı. Ben ne zaman Abhaz'ların edebiyatı ve müziğine baksam duygulanıyorum. Osmanlı bu insanları bağrına bastı, Anadolu'yu onlara yurt etti. Çanakkale'de kader birliği yaptık. Eşit yurttaşlık temelinde, eşit hizmet anlayışıyla hareket edeceğiz. Dünyayı tanıyan bir arkadaşınızım. Çankaya'ya da bu vizyonu yansıtacağım."

-"ARTVİN ASLA TESLİM OLMAZ"-

Daha sonra Artvin'lilerin düzenlediği etkinliğe de katılan Taşdelen, Artvinlilerin yüreğinde ayrı bir yeri olduğunu belirtti. Taşdelen, yaptığı konuşmada akrabaları arasında Artvin'lilerin de olduğunu belirterek, " Burada bulunmaktan çok mutluyum. Bir akraba olarak, kardeşiniz, evladınız olarak buradayım. Amcamın eşi Artvinli'dir. Artvin'in hepimizin yüreğinde ayrı bir yeri var. Artvin asla teslim olmaz, asla teslim alınamaz" diye konuştu. Taşdelen, seçim çalışmalarıyla ilgili de bilgi vererek" Çankaya'yı hizmet ve proje ile anılan bir ilçe yapacağım. Demokratik değerleri koruyacağım" sözü verdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Çankaya Adayı Taşdelen: Şafak Söküyor, Halkın İktidarı Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement