CHP Çorum'da Milletvekili Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

CHP Çorum'da Milletvekili Adaylarını Tanıttı

CHP Çorum İl Başkanlığı tarafından CHP Çorum milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

20.04.2011 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Çorum İl Başkanlığı tarafından CHP Çorum milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Kültür Restorant'taki milletvekili aday tanıtım toplantısına, CHP Çorum İl Başkanı Yıldız Bek, CHP Çorum Milletvekili birinci sıra adayı Tufan Köse, ikinci Sait Börekçi, Muharrem Bozdoğan, Cengiz Atlas, ile milletvekili aday adayları ve ilçe başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Bek, 13 Haziran sabahı köylerin ve şehirlerin kaderini değiştirerek yeni bir sabaha uyanacaklarını söyledi.

İktidara giden yolun çetin ve uzun olduğunu belirten Bek, CHP'ye gönül verenleri ve inananları 12 Haziran seçimleri öncesi sorumluluk almaya ve parti çalışmalarına katılmaya davet etti.

AK Parti'nin seçim beyannamesindeki projeleri eleştiren Bek, "2023 projeleri ile halka hayal satmaya devam ediyorlar. Bizler ise açıkladığımız halkçı projeleri kapı kapı dolaşıp anlatarak halkın iktidarını sağlamak için çalışacağız" dedi.

İl Başkanı Bek'in konuşmasının ardından CHP'nin Çorum milletvekili adayları kendilerini tanıttı.

CHP'nin Çorum birinci sıra milletvekili adayı avukat Tufan Köse, tüm Çorumluları CHP'nin çatısı altına davet ettiklerini belirterek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı projeleri vatandaşlara anlatmaya davet etti.

İkinci sıra milletvekili adayı işadamı Sait Börekçi ise, hedeflerinin 12 Haziran seçimlerine kadar 24 saat çalışarak, Çorum'dan 4 milletvekili çıkarmak olduğunu söyledi.

Toplantıda daha sonra, sahneye davet edilen CHP Çorum Milletvekili adayları, katılımcıları selamladı.

- ÇORUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Çorum'da Milletvekili Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement