CHP Çorum Milletvekili Adayları Mecitözü'nde - Son Dakika
Yerel

CHP Çorum Milletvekili Adayları Mecitözü'nde

CHP Çorum milletvekili adayları, Mecitözü'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

02.05.2011 20:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Çorum milletvekili adayları, Mecitözü'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili adayları Tufan Köse ile Sait Börekçi, seçim çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatını ve esnafı ziyaret etti.

İlçedeki bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen adaylar, esnafın sorunlarını dinlerken, 12 Haziran'da yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinde esnaftan destek istedi.

Milletvekili Adayı Sait Börekçi, Çorum genelinde en büyük sorunun işsizlik ve artan göç olduğunu, "iktidarın uyguladığı yanlış politikaların" vatandaşları geçim sıkıntısına sürüklediğini savundu.

Esnafın ekonomik sıkıntı içinde olduğunu belirten Börekçi, "Ben de esnaflıktan geliyorum. Sizin sorunlarınızı daha iyi anlayabiliyorum. İktidara geldiğimizde ilk iş olarak 'Esnaf Bakanlığı' kuracağız" dedi.

CHP Çorum Milletvekili Adayı Tufan Köse de Çorum'da yaşayan, halkın içinden gelen insanlar olarak Çorum'un ve ilçelerin sorunlarını bildiklerini, iktidara geldiklerinde vatandaşların dert ve sorunlarına çözüm yolları aramak için mücadele edeceklerini, iktidar yolunda Mecitözü'ndeki vatandaşların desteklerini beklediklerini belirtti.

- ÇORUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Çorum Milletvekili Adayları Mecitözü'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement