CHP'de Kurultay Öncesi Kongre Heyacanı - Son Dakika
Güncel

CHP'de Kurultay Öncesi Kongre Heyacanı

CHP\'de Kurultay Öncesi Kongre Heyacanı

Chp İstanbul'da ilçe kongreleri yapılıyor.

06.12.2015 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp İstanbul'da ilçe kongreleri yapılıyor. 36 ilçede gerçekleştirilen kongrelerle yeni ilçe yönetimleri ve il delegeleri belirleniyor.

Çatalca, Silivri ve Bahçelievler ilçe kongrelerini geçen hafta yapan CHP, bugün diğer 36 ilçe kongresini gerçekleştiriyor. Mevcut başkan Muharrem Bulut'un aday olmadığı, 4 adayın bulunduğu Beyoğlu'nda da kongre, Talimhane'de bir otelde yapılıyor. Kongre öncesi Başkan adayları Bekir Özcan, Engin Baba, Ali Gençel ve Murat Taştekin delegelerle birlikte salondaki yerlerini aldı. Kongre, divan kurulunun belirlenmesinin ardından çalışmalarına başladı. Ancak usul konusunda tartışmalar çıktı. Seçimlerde çarşaf listenin mi yoksa blok listenin mi oylanacağı konusundaki tartışmalar salonda gerginliklere neden oldu. Usul konusunda oylama yapılması kararlaştırılan kongre sürüyor.

İlçelerin ardından, CHP'de 16-17 Ocak 2016'da yapılacak olan 35. Olağan Kurultay öncesi, kurultay delegelerini belirleyecek il kongrelerinin de bu ay sonuna katar tamamlanmasının planlandığı belirtildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'de Kurultay Öncesi Kongre Heyacanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement