CHP'de Parti Meclisi Yeniden Toplanacak! Kadıköy, Maltepe ve Siverek Adayları Yeniden Masaya Yatırılacak - Son Dakika
Güncel

CHP'de Parti Meclisi Yeniden Toplanacak! Kadıköy, Maltepe ve Siverek Adayları Yeniden Masaya Yatırılacak

CHP Milletvekili Selin Sayek Böke, CHP'nin Kadıköy, Maltepe ve Siverek başta olmak üzere bazı adaylarını yeniden belirleyebileceğini açıkladı. Böke, "Bazı adaylıklar örgütümüzde ve parti kamuoyunda rahatsızlık yaratmıştır. Bu tartışmalara son vermenin yolu PM'nin toplanmasıdır." dedi.

15.02.2019 19:31  Güncelleme: 19:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Parti Meclisi (PM) üyeleri Selin Sayek Böke ve Müslüm Sarı, CHP'ye PM'nin olağanüstü toplanması için çağrı yaptılar. Böke sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Başta Maltepe ve Siverek olmak üzere bazı adaylıklar örgütümüzde ve parti kamuoyunda rahatsızlık yaratmıştır. Bu tartışmalara son vermenin yolu PM'nin toplanmasıdır." ifadelerini kullandı.

"PM'Yİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANTIYA ÇAĞIRIYORUZ"

CHP içindeki "Sol Gelecek" grubundan İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, "MYK'ya yetki devri sonrası yaşananlar, başta Maltepe ve Siverek olmak üzere bazı adaylıklar örgütümüzde ve parti kamuoyunda rahatsızlık yaratmıştır. Bu tartışmalara son vermenin yolu PM'nin toplanmasıdır. PM'nin toplanması dilekçemizi 12 imza ile genel merkezimize vereceğiz" şeklinde mesaj atarken, CHP 24. Dönem İstanbul Milletvekili Müslüm Sarı ise, "Aday belirleme sürecini ve verilen yetki sonucunda yapılan atamaları konuşmak üzere PM'yi 12 imza ile olağanüstü toplantıya çağırıyoruz" şeklinde yazdı.

CHP'de Parti Meclisi Yeniden Toplanacak! <a class='keyword-sd' href='/kadikoy/' title='Kadıköy'>Kadıköy</a>, Maltepe ve Siverek Adayları Yeniden Masaya Yatırılacak
CHP'de Parti Meclisi Yeniden Toplanacak! Kadıköy, Maltepe ve Siverek Adayları Yeniden Masaya Yatırılacak

PM üyesi Ekrem Kerem Oktay da sosyal medya hesabından benzer çağrıyı tekrarladı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, PM'nin atama yetkisini alarak İstanbul Maltepe ve Şanlıurfa Siverek ilçelerinin adaylarını belirlenmişti. Kadıköy'den Şerdil Dara Odabaşı'nın, Beşiktaş'tan Rıza Akpolat'ın ve Siverek'ten Sedat Bucak'ın aday gösterilmesi parti tabanı ve PM'de çok sert tepkilere neden olmuştu.

KADIKÖY ADAYI DA PARTİ İÇİNDE BÜYÜK TARTIŞMALARA NEDEN OLMUŞTU

CHP'nin Kadıköy Belediye Başkan Adayı Şerdil Dara Odabaşı'nın PKK ve HDP ile ilgili skandal paylaşımları parti içerisinde tartışma yarattı. Odabaşı'nın 'paraşüt aday' olarak kirli pazarlıklar sonrası aday gösterildiğini düşünen partililer sosyal medyadan Genel Merkez'e ve Kılıçdaroğlu'na büyük tepki gösterdi.

CHP'de Parti Meclisi Yeniden Toplanacak! Kadıköy, Maltepe ve Siverek Adayları Yeniden Masaya Yatırılacak
CHP\'de Parti Meclisi Yeniden Toplanacak! Kadıköy, Maltepe ve Siverek Adayları Yeniden Masaya Yatırılacak

Son Dakika Güncel CHP'de Parti Meclisi Yeniden Toplanacak! Kadıköy, Maltepe ve Siverek Adayları Yeniden Masaya Yatırılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement