CHP'de Seçim Heyecanı - Son Dakika
Yerel

CHP'de Seçim Heyecanı

CHP\'de Seçim Heyecanı

CHP Bolu İl Teşkilatı’nda geçtiğimiz hafta bir grup partilinin kazan kaldırdığı delege seçimleri yeniden yapılacak.

16.11.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Bolu İl Teşkilatı'nda geçtiğimiz hafta bir grup partilinin kazan kaldırdığı delege seçimleri yeniden yapılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Başkanlığı binasında geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen delege seçimleri sırasında bazı partililer seçimin iptali için kazan kaldırmıştı. Tartışmalı seçimden sonra CHP Merkez İlçe Yönetimi görevden alınırken, yerine geçici yönetim kurulu atandı. 13 Kasım'da göreve başlayan geçici Merkez İlçe Yönetim Kurulu Başkanlığını Remzi Kocaman yaparken, Başkan Yardımcısı Hüseyin Serin, Genel Sekreter Orhan Kaya, Sayman Ömer Kuru ve Bilişim Uzmanı olarak da İsmail Hakkı Candemir görevlendirildi.

Geçici Merkez İlçe Başkanı Remzi Kocaman ve 5 kişilik heyet, yarınki seçim öncesi parti binasında basın açıklaması yaptı. Açıklama sırasında gazetecilerin sayısının partililerden fazla olması dikkat çekti. Seçim öncesi çoğunluğun sağlanması gerektiğine dikkat çeken Kocaman, "Biz 13 Kasım'ndan bu yana işlemleri tamamlamaya çalışıyoruz. 5 kişilik bir kurul oluştu. Yarın yeniden delege seçimleri olacak. Bu seçim 09: 00-10: 30 saatleri arasında olacak. İlk bir buçuk saatlik bölümde mahalle ve köy delegeleri katılacak. Üçte bir oranında çoğunluk sağlanmazsa seçimler yapılamayacak. Bu yüzden bütün delegelerimizi kısa sürede bilgilendirmeye çalıştık" şeklinde konuştu.

17 Kasım günü yapılacak olan delege seçimlerinde çoğunluk sağlanamaması durumunda bir sonraki gün 18 Kasım 2015 tarihinde yeniden seçime gidilecek. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'de Seçim Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement