CHP'deki Adaylar Açıklanıyor - Son Dakika
Yerel

CHP'deki Adaylar Açıklanıyor

Cumhuriyet Halk Partisi, Malatya'da açıklanmayan belediye başkan adaylıkları için son çalışmaların yapıldığı ve önümüzdeki günlerde 6 adayın açıklanacağı bildirildi.

10.12.2013 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi, Malatya'da açıklanmayan belediye başkan adaylıkları için son çalışmaların yapıldığı ve önümüzdeki günlerde 6 adayın açıklanacağı bildirildi. Merkez ilçe Battalgazi'ye ise 2 aday adayının başvurduğu öğrenildi.

Malatya Büyükşehir: Hakan İnce, Yeşilyurt: Hulusi Porgalı, Arapgir: Hüseyin Akşahin, Arguvan: Mehmet Kızıltaş, Doğanşehir: İbrahim Karaman, Kale: Şefik İpek, Doğanyol: Abdullah Bayram olarak belirlenip açıklanmasından sonra kalan 6 ilçenin belediye başkan adayları için de genel merkez koordinesinde il yöneticileri ile istişarelerin sürdüğü öğrenildi.

Büyük şehir dahil 7 adayını ilan eden CHP, kalan 6 ilçenin şu aday adaylarının değerlendirmesini sürdürüyor:

Merkez ilçe Battalgazi: Abuzer Sarıtaş (Merkez Beydağı belediye başkanı) ve Ali Yiğit.

Akçadağ: Hasan Saklı, Şahabettin Akgedik, Muhittin Şahin, Bekir Behçet Güde, Necmettin Kurnaz, Necmi Özdemir, Osman Sebati Yılmaz.

Darende: Cengizhan Kılınç (Ağılbaşı Belediye Başkanı)

Hekimhan: Sait Özoğlu (Hekimhan Belediye Başkanı), Aliseydi Millioğulları (Güzelyurt Belediye Başkanı), Mehmet Şerif Yıldırım (Hasançelebi Belediye Başkanı), Hasan Avşar, Mehmet Özen.

Kuluncak: Ethem Körükmez, Mustafa Yıldız.

Yazıhan: Habip Yücel (Fethiye Belediye Başkanı), Kenan Güler, Ali Seydi Karakaş. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'deki Adaylar Açıklanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement