CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya'dan, Fatih Terim açıklaması - Son Dakika
Spor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya'dan, Fatih Terim açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi ve Akdeniz Bölge Sorumlusu Gökhan Yılmaz'ın, Fatih Terim'i kastederek "Keşke sadece sicili bozuk olsa, aynı zamanda kanı da bozuk" paylaşımına cevap verdi. Kaya, "Gökhan Yılmaz'ın paylaşımını hiçbir CHP'linin onaylaması mümkün değildir." dedi.

23.09.2019 18:05  Güncelleme: 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, "CHP Gençlik Kolları Üyesi Gökhan Yılmaz'ın sosyal medya üzerinden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında yaptığı paylaşımı hiçbir CHP'linin onaylaması mümkün değildir. Bu nedenle çirkin paylaşıma en büyük tepki de üyelerimizden gelmiştir." ifadelerini kullandı.

Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, Yılmaz'ın sosyal medya hesabından Terim hakkında yaptığı paylaşımı hatırlattı.

"CHP Gençlik Kolları Üyesi Gökhan Yılmaz'ın sosyal medya üzerinden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında yaptığı paylaşımı hiçbir CHP'linin onaylaması mümkün değildir" ifadelerini kullanan Kaya, bu "çirkin" paylaşıma en büyük tepkinin partililer tarafından geldiğini belirtti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya'dan, Fatih Terim açıklaması
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya

"GÖKHAN YILMAZ GALATASARAY CAMİASINDAN ÖZÜR DİLEMİŞTİR"

Bu paylaşımı hiçbir CHP'linin onaylamasının mümkün olmadığını vurgulayan Kaya, "Gökhan Yılmaz, yorumunu silerek Fatih Terim'den ve Galatasaray camiasından özür dilemiş, kendisine de gerekli uyarılar yapılmıştır. Hiçbir Cumhuriyet Halk Partilinin diline böylesi kötü sözler yakışmaz. Hiçbir kişi ya da kuruma da söylenmesi kabul edilemez." değerlendirmesinde bulundu.

"CHP İÇİNDE BARINAMAZ"

Kaya, bazı medya kuruluşlarının CHP ile Galatasaray camiasının karşı karşıya gelmesi için yalan haberler ile nafile bir çabanın içine girdiğine dikkati çekerek, "CHP, sporun evrensel olduğuna, farklı kültürleri buluşturduğuna, dinimiz, dilimiz, ırkımız ne olursa olsun bizleri birleştirdiğine, barıştırdığına, daha da insanlaştırdığına inanmaktadır. Bu anlayışı özümsememiş hiç kimse ve anlayış CHP içinde barınamaz." ifadelerini kullandı.

İşte Gökhan Yılmaz'ın sildiği paylaşım:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya'dan, Fatih Terim açıklaması
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya\'dan, Fatih Terim açıklaması
Kaynak: AA

Son Dakika Spor CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya'dan, Fatih Terim açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Son kale Kadıköy: İlk defa bir CHP li ile aynı fikirdeyim 40 21 Yanıtla
  • UltrAslan: Fatih Hocanin basarili bir teknik direktor olamasinin en buyuk kanitlarindan bir tanesi .Başarisiz olsa bu kadar hakerere ugrarmiydi ugramazdi.İMPARATOR FATİH TERİM 16 31 Yanıtla 54: :DD Bu nasıl saçma bir avuntu yaa :DD 4 4
  • İmparator Fatih TERİM: Bu güzel ülkemizin milli takımında doyumsuz zaferler yaşatan, Fatih TERİM hocaya kanı bozuk diyenin, önce kendi kan bağına bakmak lazım, haddini bil gokhan yılmaz haddini, imparator Fatih TERİM 19 14 Yanıtla 54: Hangi Başarı ?? Nasıl komiksiniz ya 5 4 hahahahah: Milli takım başında kupa mı kazandı? Finale mi çıktı? En büyük başarısı euro 2008de şansa çıktığımız yarı final. Başka başarı var da biz mi bilmiyoruz? :D 4 1
  • Gerçekçi: Bozuk saat bile günde bir defa doğru gösterir CHP de ilk defa doğru söylemiş 18 13 Yanıtla
  • hakan: fazla uğraşmayın. gs taraftarı ve fatih terim chp yi de akp yi de gömer emin olun. 8 15 Yanıtla 54: höst 2 0
  • Bak sen şuna : Ultraaslan nerdesin cevap versene 12 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement