CHP'den Suç Duyurusu - Son Dakika
Güncel

CHP'den Suç Duyurusu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz ve bazı partililerin adliyeden çıkışları CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz açıklaması CHP'den suç duyurusu CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bazı bakan ve kamu görevlileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

10.03.2016 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz ve bazı partililerin adliyeden çıkışları

CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz açıklaması CHP'den suç duyurusu

CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bazı bakan ve kamu görevlileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Partililerle birlikte Kütahya Adliyesine gelen Şahbaz, şikayet dilekçesini savcılığa sundu.

Şahbaz, adliye önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ile bazı bakan ve kamu görevlileri hakkında "terör örgütüne yardım ettikleri" iddiasıyla suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi.

Türkiye'de yoğunlaşan terör eylemlerinden büyük üzüntü duyduklarını dile getiren Şahbaz, "Terörün bu denli yoğunlaşmasında terör örgütünün tahkimat yapmasına göz yuman ve bürokratlara bu konuda emir, talimat veren dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, dönemin AK Partili hükümet üyeleri ve bürokratlarının bu eylemleri 'terör örgütüne yardım ve yataklık' suçunu oluşturmaktadır" dedi.

CHP'li grup basın açıklamasının ardından adliyeden ayrıldı.

CHP\'den Suç Duyurusu
Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement