CHP'den Türk-İş'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

CHP'den Türk-İş'e Ziyaret

CHP\'den Türk-İş\'e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi tam kadro Türk-İş İl Temsilciliğini ziyaret ettiler, şube başkanları ile görüştüler.

14.03.2014 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, İl Başkanı Muzaffer Mavuk, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat, Karesi Belediye Başkan Adayı Ender Biçki, Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Çiçek, Karesi İlçe Başkanı Yaşar Evci ve partililerle birlikte Türk-İş İl Temsilcisi Ahmet Demirer ve şube başkanlarını ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Türk İş İl Temsilcisi Ahmet Demirer çalışma hayatında emek sınıfında emeğin lehine hiçbir kararın meclisten geçmediğini söyledi.

Demirer özellikle 2011 yılından itibaren Harb-İş Sendikası olarak başlattıkları vergide adalet talebine hükümetten cevap alamadıklarını dile getirerek "Bu çalışmayı Türk-İş de üstlendi. Önümüzdeki yıllarda bu sesimizi duyuracağız. Emeğin temsil edenler olarak maaşlardan kesilen işsizlik sigortaları var bu para geri dönüşümsüz. Kişi çalışma hayatına girdiği günden itibaren emeklilik gününe kadar hiç işsiz kalmamış veya emekli olmamışsa bu para kişiye dönmeli. Fonda milyarlarca para var. Bugüne kadar ihtiyaç duyulup ta kullananlar var. Fonda 68 milyar TL para var ve bunun 7 milyar TL dağıtıldı diğerleri ise duruyor" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın da emekçileri ilgileyen herhangi bir düzenleme konusunda sendikalarla görüşüp partilerin tutumunu biçimlendirdiklerini söyledi. Günaydın AKP'yi gönderip yerine halktan ve emekten yana iktidarı getireceklerini ve bunun da emekten yana, halktan yana bir iktidar olacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel CHP'den Türk-İş'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement