CHP Edirne milletvekili adayları seçim çalışmalarına başladı - Son Dakika
Güncel

CHP Edirne milletvekili adayları seçim çalışmalarına başladı

CHP Edirne milletvekili adayları seçim çalışmalarına başladı

CHP Edirne milletvekili adayları esnaf ziyaretinde bulundu.

14.04.2023 12:24  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Edirne milletvekili adayları esnaf ziyaretinde bulundu.

CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, il başkanlığı önünde yaptığı açıklamada, geçen hafta milletvekilliği adaylık sürecinin tamamlandığını söyledi.

CHP adaylarının kesinleşmesinin ardından seçim çalışmalarının startının verildiğini belirten Kahraman, "Bugün merkez ilçe ve Uzunköprü ilçesinde çalışmalar yapacağız. Tüm ilçelerdede aday arkadaşlarımızla çalışmalarımızı yapacağız. Bugün itibarıyla iktidara 29 günümüz kaldı. Biz buna çok inanıyoruz, buradan da çok ciddi oyla katkı yapacağımızı düşünüyoruz. Bunun için de var gücümüzle çalışacağız." diye konuştu.

Kahraman, gazetecinin sorusu üzerine, CHP Edirne 1. sıra milletvekili adayı Ediz Ün'ün çalışmaya Uzunköprü ilçesinde katılacağını dile getirdi.

CHP Edirne 2. sıra milletvekili adayı Ahmet Baran Yazgan da çalışmalara daha önce başladığını ancak adaylığının belirlenmesiyle daha güçlü ve beraber olarak çalışmalara devam ettiğini söyledi.

Seçim sürecinde tüm Edirnelilere ulaşacaklarını belirten Yazgan, destekleri için CHP Edirne teşkilatına teşekkür etti.

CHP Edirne 3. sıra milletvekili adayı Ufuk Kanışkan ve 4. sıra milletvekili adayı Ahmet Erken, sıkılmadık el bırakmayacaklarını, hedeflerinin mutlak iktidar olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları ve partililer esnafı ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Edirne milletvekili adayları seçim çalışmalarına başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement