CHP Edremit İlçe Başkanlığı Terörü Lanetledi - Son Dakika
Yerel

CHP Edremit İlçe Başkanlığı Terörü Lanetledi

CHP Edremit İlçe Başkanlığı Terörü Lanetledi

CHP Edremit İlçe Başkanlığı tarafından Ankara’da meydana gelen bombalı terör saldırısını kınamak protesto etmek için Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan basın açıklaması yapıldı.

16.03.2016 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Edremit İlçe Başkanlığı tarafından Ankara'da meydana gelen bombalı terör saldırısını kınamak protesto etmek için Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan basın açıklaması yapıldı. Saldırıyı lanetleyen CHP Edremit İlçe Başkanı Yusuf Sel, "Terör bir insanlık suçudur, halk düşmanlığıdır. PKK'ya IŞİD'e her soydan, her boydan teröre geçit vermeyeceğiz." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe Başkanlığı tarafından başkent Ankara'da meydana gelen ve 37 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırı ile ilgili Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması yapıldı. Gerçekleştirilen hain saldırıyı kınadıklarını, terör odaklarını lanetlediklerini ifade eden CHP Edremit İlçe Başkanı Yusuf Sel, yaptığı basın açıklamasında "Hepimiz yastayız, hepimiz kahroluyoruz, anlatılmaz kederler içindeyiz, öfkemiz kabarık, dişlerimiz kenetli, yumruklarımız sıkılı. Nasıl olmayalım? Son altı ayda Ankara'da üç saldırı yaşadık… 10 Ekim 2015'te hain tuzakların ilki gar meydanında vurdu Ankara'yı, 107 canımızı kaybettik. Hiç suçları günahları yoktu, insanca yaşama talepleri dışında, daha çok özgürlük, daha çok demokrasi dışında. Alçakça saldırının ikincisi 17 Şubat 2016'da vurdu Ankara'yı merasim sokakta. Bu kez gün boyu çalışan insanlarımızdı kurban olan. Yorgun, günahsız, evlerine, yuvalarına, ailelerine kavuşmak için bulundukları araçlarda beklerken kaybettik 26 canımızı. Üçüncüsü 13 Mart 2016'da geldi kalleş saldırıların, hemen hepimizin bildiği tanıdığı bir yerde Başkentin en yoğun bölgesinde Kızılay'da. Hafta sonu evlerine dönmek için bekleyen 37 canımızı daha aldı aramızdan o hain saldırı."dedi.

Basın açıklamasına Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Özgirgin, Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği Başkanı Cahit İnceoğlu, 22. Dönem CHP Balıkesir Milletvekili Ali Kemal Deveciler, CHP ve Vatan Partililer ve yüzlerce vatandaş katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Edremit İlçe Başkanlığı Terörü Lanetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement