CHP Erzurum İl Yönetiminde Toplu İstifa - Son Dakika
Politika

CHP Erzurum İl Yönetiminde Toplu İstifa

CHP Erzurum İl Başkanlığı Yönetim Kurulunda görevli 10 CHP'li görevinden istifa etti.

29.06.2018 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Erzurum İl Başkanlığı Yönetim Kurulunda görevli 10 CHP'li görevinden istifa etti.

CHP Erzurum İl Başkan Yardımcısı Hilal Nur Çokoy, yaptığı yazılı açıklamada, kendisinin yanı sıra partinin Erzurum İl Başkanlığı Yönetim Kurulunda il başkan yardımcısı, il sekreteri ve il yönetim kurulu üyesi olan Süleyman Özbek, Harun Reşit Aytaş, Gülten Güneş, Göndel Bulut, Cem Erdeveciler, Ali Koç, Hakan Polat, Baha Yalçın ve Cemal Koçak'ın görevlerinden istifa ettiğini aktardı.

Çokoy, CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz'un, il yönetim kurulunun görüş ve düşüncelerini almadan 11 Haziran'daki Muharrem İnce'nin Erzurum mitingini iptal ettiğini, il sekreterini, parti tüzüğünün ilgili madde ve fıkrasını işleme geçirmeden ve gerekli imza çoğunluğunu elde etmeden değiştirdiğini savundu.

Oğuz'un, kendi belirlediği seçim komisyonunu yönetim kuruluna dayattığını anlatan Çokoy, seçimlerde Erzurum'da tek başlılık yerine çok başlılık olması dolayısıyla başarısızlığa uğradıklarını vurguladı.

Çokoy, gerekli, düzenli ve nitelikli kişilerle çalışılması halinde cumhurbaşkanı adaylarının etkisiyle Erzurum'un, vekil çıkaracakken bu fırsatı kaçırdığını belirterek, parti il ve ilçe teşkilatlarını yeniden yapılandırmak adına il yönetim kurulu üyeleri olarak yönetimden topluca istifa edip olağanüstü il kongresi talep ettiklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Erzurum İl Yönetiminde Toplu İstifa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi
    06:19 İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi

    İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırı, analistler tarafından İran lehine bir beraberlik olarak tanımlandı. İsrail'in yüksek alarm durumu ilan etmesi ve Batı'nın İsrail'e desteğini yeniden göstermesi dikkat çekti. Ancak saldırının İran'ın zayıflığını ortaya çıkardığı ve İsrail'in güç dinamiklerini tanımakta başarısız olduğu belirtildi. İsrail'in saldırılardan kazanç sağladığı ancak stratejik bir kayıp yaşadığı ifade edildi.

  • İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'
    04:04 İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'

    İran ile İsrail arasındaki ilişkilerin tarihi ve gerginliklerin sebepleri, İran'ın Filistin davasına destek vermesi, İsrail'in İran'a yönelik düşmanlık, İki ülke arasındaki 'örtülü savaş'ın detayları ve son gelişmeler.


Advertisement