CHP Gençlik Kollarında Devir Teslim - Son Dakika
Politika

CHP Gençlik Kollarında Devir Teslim

CHP Gençlik Kolları'nın 14. Olağan Genel Kurultayı'nda başkanlığa seçilen Emre Yılmaz, görevi İrfan İnanç Yıldız'dan devraldı.

10.02.2016 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Gençlik Kolları'nın 14. Olağan Genel Kurultayı'nda başkanlığa seçilen Emre Yılmaz, görevi İrfan İnanç Yıldız'dan devraldı.

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, partide düzenlenen devir teslim töreninde, gençlik kollarının CHP'nin en önemli kollarından biri olduğunu söyledi.

Bir kurultay sürecini geride bıraktıklarını belirten Sındır, "Kurultaylar sadece yönetim organlarının seçildiği toplantılar değildir, kurultaylar yeni bir döneme hedefler ortaya koyulan toplantılardır" dedi.

Kurultayda aday olanları kutladığını dile getiren Sındır, şöyle konuştu:

"Genç kardeşlerimiz başkanlık görevini Emre Yılmaz'ın sürdürmesini tercih ettiler. Bundan sonra bize düşen görev, onlara destek olmaktır. Ben başarılar diliyorum. Tabii ki zor, zaman, emek isteyen bir görev. Bu görevi layıkıyla yapmış sevgili İrfan İnanç Yıldız kardeşime bütün emekleri için şükranlarımı sunuyorum. Bu bayrağı yeni dönemde taşıyacak Emre Yılmaz kardeşime de başarılar diliyorum. Hiçbir zaman ayrı gayrı değil, bir bütün olarak özgürlükçü demokrasiyi tesis etmek için, darbe hukukunun bütün mevzuattan arındırılması için mücadelemizi sürdüreceğiz."

Sındır, konuşmasının ardından Yıldız'la beraber Gençlik Kolları Genel Başkanlığı mazbatasını Emre Yılmaz'a verdi. Yılmaz da Yıldız'a çiçek ve plaket sundu.

Yılmaz, kendisine inananlara teşekkür ederken, inandıkları değerleri savunmayı sürdüreceklerini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Gençlik Kollarında Devir Teslim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement