CHP Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran Hatay'da Temaslarda Bulundu - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran Hatay'da Temaslarda Bulundu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran Hatay\'da Temaslarda Bulundu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, Hatay'da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

23.12.2017 22:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, Hatay'da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

İlk olarak CHP Belen İlçe Teşkilatı tarafından verilen dayanışma yemeğine katılan Yasemin Öney Cankurtaran, daha sonra Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret etti. Öney ve beraberindeki heyet, merkez Defne İlçesi'nde işyeri açılışı yaptıktan sonra CHP İlçe Kadın Kolları Başkanlığı seçimine katıldı. Cankurtaran ve beraberindekiler devamında, Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde TAŞPAKON işbirliği ile düzenlenen yöresel yemek yarışmasını ziyaret edip yarışmacılara başarı diledi.

Programın devamında Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü SavaşHatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezinde ziyaret eden Cankurtaran, son olarak CHP İl Başkanlığı'na geçti. Burada CHP İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ve partililerle buluşan Yasemin Öney Cankurtaran, parti binasında yaptığı basın açıklamasının ardından kentten ayrıldı.

CHP İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran'ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, programa katılan tüm partililere teşekkür etti.

- Hatay

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran Hatay'da Temaslarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Erdoğan ile yaşanan kriz iddialarını yalanladı
    14:57 Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Erdoğan ile yaşanan kriz iddialarını yalanladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aralarında kriz yaşandığı iddialarına ilişkin açıklama yaparak, yalan haberlerle kasıtlı bir şekilde gündem oluşturulmaya çalışıldığını belirtti. Şimşek, vatandaşlardan üretilen dedikodulara itibar etmemelerini ve politikaları ile ilgili duymadıkları hiçbir haber veya söylentiye inanmamalarını istedi.

  • Antalya'nın domates ihracatı Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle düştü
    14:55 Antalya'nın domates ihracatı Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle düştü

    Antalya, Türkiye'nin en önemli domates üretim merkezi olarak bilinirken, Rusya-Ukrayna savaşının etkisiyle ihracatı düşmeye başladı. İhracatçılar, Ukrayna nüfusunun azalması ve tüketim gücünün zayıflaması nedeniyle ihracatın yüzde 70 düştüğünü belirtti. Ayrıca, üretim maliyetlerinin yüksek olması ve ulaşım sorunları da ihracatçıların karşılaştığı diğer sorunlar arasında yer alıyor.

  • İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu
    14:47 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu

    Mazbatasını alarak ikinci dönemine başlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşme bölgesindeki esnafla buluşarak hizmetlerine devam edeceklerini belirtti.

  • DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı
    14:46 DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 31 Mart yerel seçimlerin sonuçlarını değerlendirirken, partinin seçim stratejisinin kazandığını ve Türkiye'nin yönünü belirlediğini söyledi. Hatimoğulları, ayrıca AKP ve MHP'nin taşımalı seçmenlerle belediyeleri ele geçirdiğini belirtti ve Kobane Davası'nın ertelenmesi çağrısında bulundu. Filistin ve Kürt sorununun çözülmesi gerektiğini vurguladı.


Advertisement