CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin Açıklaması - Son Dakika
Güncel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, parti içerisinde siyasi egoları bir kenara bırakarak cumhuriyete karşı sorumluluklarını yerine getirmelerinin şart olduğunu söyledi.

20.08.2012 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, parti içerisinde siyasi egoları bir kenara bırakarak cumhuriyete karşı sorumluluklarını yerine getirmelerinin şart olduğunu söyledi.

Keskin, partisinin Sarayköy İlçe Başkanlığı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, partide güç birliğini sağlamak için aralarında eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile Genel Sekreter Önder Sav'ın da bulunduğu tüm eski ve yeni parti yöneticileri ile bugüne kadar görev yapmış milletvekillerini tek tek arayarak bayramını kutladığı ifade etti.

Türkiye'nin, CHP'ye ihtiyacın olduğunu savunan Keskin, şöyle dedi:

"Siyasette kan davası olmaz. Geçmişte çeşitli görüş ayrılıkları nedeniyle bazı kırgınlıklar ve küskünlükler yaşanmış olabilir. Bu olumsuzlukları karşılıklı saygı ve hoşgörü ekseninde diyaloglarla çözebiliriz. Siyasi egoları bir kenara bırakarak cumhuriyete karşı sorumluluklarımızı yerine getirmemiz şart. Ortak bir mücadele için geçmişte hangi kademede olursa olsun görev yapmış tüm partilileri arayarak önümüzdeki dönem vereceğimiz siyasi kavgaya omuz vermelerini istedim. Ayrıca şu anda görev başında olan parti yöneticileri, delegeleri, il ve ilçe başkanları ile belediye başkanlarımızı da arayarak güç birliği çağrısı yaptım."

Muhabir: İbrahim Süzer/ Ufuk Kırabalı

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement