CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin Esnafı Ziyaret Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin Esnafı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, memleketi Denizli’de pazar yerlerini gezdi, esnafla sohbet etti.

05.03.2014 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, memleketi Denizli'de pazar yerlerini gezdi, esnafla sohbet etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin memleketi Denizli'de seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sabah erken saatlerde CHP Denizli İl Teşkilatıyla toplantı yapan Keskin, daha sonra CHP'nin Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural'a destek vermek için seçim çalışmalarına katıldı. Seçim çalışmalarına CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve çok sayıda CHP'li katıldı.

Kuşpınar Mahallesi'nde kurulan pazar yerini ziyaret eden Adnan Keskin, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etti. Esnafa işlerin nasıl gittiğini soran Keskin'e gençlerin ilgi gösterdiği görüldü. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Keskin, her gün çıkan telefon kayıtlarının artık iyice devlet krizi haline geldiğini söyledi. Keskin, kimin boğazından haram geçmişse gerekenin yapılmasını istedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural da seçimde herkesle kucaklaşmaya çalıştıklarını belirterek, "Seçimlere çok ciddi hazırlanıyoruz. Elimizden geldiğince herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Denizli'de CHP herkesin tahmin ettiğinden daha fazla oy alacaktır" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement