CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dan İzmir'de Açılış Turu (4) - Son Dakika
Güncel

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dan İzmir'de Açılış Turu (4)

ÇİĞLİ'DE AÇILIŞ YAPTIİzmir'de bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilçe belediyelerinin yaptığı tesislerin açılışlarına Çiğli ile devam etti.

08.10.2016 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇİĞLİ'DE AÇILIŞ YAPTI

İzmir'de bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilçe belediyelerinin yaptığı tesislerin açılışlarına Çiğli ile devam etti. Çiğli Evka 2'de bulunan Pelikan Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende, ilk olarak Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, konuştu. Genel başkanlarının isteği doğrultusunda, çocukları, gençleri, kadınları soysal yaşama katan projelere ağırlık verdiklerini anlattı. Harmandalı Spor Salonu'nun yanı sıra Pelikan Sosyal Tesisleri, Düğün Salonu, Toplantı Salonları, Kafeterya, Spor Salonu ile 9 parkı hizmete açan Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra kürsüye çıktı.

TÜRKİYE'NİN CHP'YE İHTİYACI VAR

Tören alanını dolduran vatandaşlara hitap eden Kılıçdaroğlu, "İzmir gerçekten de sadece Türkiye'nin değil, dünyanın dikkatle izlediği kentlerden birisi. Sağlıklı bir kentleşme süreci var. Çalışıyor üretiyor, istihdam yaratıyor. Dolayısıyla Türkiye'nin göz bebeği" dedi. Cumhuriyet ve Atatürk'ünü vazgeçilmezleri olduğunu da ifade eden Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet bizim vazgeçilmezimiz, Atatürk vazgeçilmezimizdir. İnsanımız vazgeçilmez değerdir. Cumhuriyeti ve kurucu değerlerini sahipleniyoruz. Onlardan uzaklaştığımız zaman Türkiye sorunlarla karşı karış kalıyor. Darbe yaşamamak, dikta yönetimini yaşamamak için yapacağımız tek şey demokratik özgürlükçü bir Türkiye. Bunun arkasında hepimiz kapı gibi durmalıyız. Bütün Türkiye'yi bayrağımı sevdiğim gibi seviyorum. Atatürk'ü vatanımı sevdiğim gibi seviyorum. Kurucu değerleri sonuna kadar savunuyorum. Kimlik, inanç, yaşam tarzı üzerinden siyaset yapılmaz. İnsan Allah'ın yarattığı en değerli varlıktır. Benim başımın üzerinde yeri vardır. Türkiye'nin huzura birlikte yaşamaya barışa ihtiyacı var. Türkiye'nin CHP'ye ihtiyacı var. Bütün yurttaşlarıma söylüyorum biz hiçbir ayrım yapmayacağız. Kimsenin ekmeğiyle oynamadan herkese hizmete etmek istiyoruz" dedi.

Türkiye'de annelerin iki temel derdinin olduğunu anlatan Kılıçdaroğlu, "Birincisi oğullarını askere gönderen anneler, ne zaman sağlıklı eve dönecek diye bekliyor. İkincisi çocuklarına iş arıyor, bulamıyor. İki temel sorun için annelere söz veriyorum. CHP iktidarında bu iki sorunu çözeceğim. Barışı, huzuru getireceğim. Ayrımcı bir dil kullanmayacağım. Yeter ki demokrasiden, cumhuriyetten yana olsun" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra Menemen'e geçmek üzere ilçeden ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dan İzmir'de Açılış Turu (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement