Kılıçdaroğlu ve Akşener, Buzağıları Besledi - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu ve Akşener, Buzağıları Besledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kırsal Kalkınmada Başkent Modeli Buluşması’na katıldı. Kılıçdaroğlu ve Akşener, Belediye tarafından köy işletmelerinde üretilen suni tohumlama sonrası doğan buzağıları süt ile beslediler.

14.09.2022 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: MAHİR BAĞIŞ - Kamera: AZİZ METİN TURAN

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kırsal Kalkınmada Başkent Modeli Buluşması'na katıldı. Kılıçdaroğlu ve Akşener, Belediye tarafından köy işletmelerinde üretilen suni tohumlama sonrası doğan buzağıları süt ile beslediler.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün Ankara'da 'Kırsal Kalkınmada Başkent Modeli Buluşması' düzenledi. Toplantıya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katıldı. Kılıçdaroğlu ve Akşener, toplantı öncesi Ankaralı seğmenlerin sergilediği yöresel gösteriyi izledi.

Yavaş, toplantının başında yaptığı geniş bir sunumla 'Kırsal Kalkınmada Başkent Modeli'nin ayrıntılarını açıkladı. Yavaş, "Ankara'nın yapılaşması, toplam arazisinin yüzde 3'üne sıkıştırılmış durumda. Bu kentin yüzde 97'si halen boş. Bu boş arazilerin yüzde 50'si tarıma uygun. İşte böyle bir ortamda, Entegre Kırsal Kalkınma Modeli'ni hayata geçirdik. Bugün geldiğimiz noktada, Türkiye'nin yerel bazda en kapsamlı kırsal desteklerini sağlamanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Buluşması öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, belediye desteğiyle ve suni tohumlama yoluyla yetiştirilen buzağılara süt içirdi, buzağılar hakkında bilgi aldı.

Kılıçdaroğlu, Akşener, Yavaş, CHP ve İYİ Partili milletvekilleri, il başkanları, parti yöneticileri ve Ankaralı çiftçilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler. Kılıçdaroğlu ve Akşener toplantı salonundan birlikte ayrıldılar. Salon çıkışında çiftçilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan liderler hatıra fotoğrafı çektirip, kısa sohbetler yaptılar.

Bir çiftçinin, "Köylünün çok dertleri var" demesi üzerine Kılıçdaroğlu, "Dertler var biliyoruz. Elazığ'da, Erzurum'da, İzmir'de öyle, tümünü çözeceğiz. Biraz sabır, az kaldı diyor Sayın Genel Başkanım (Meral Akşener)" yanıtını verdi.

Son seçimlerde AKP'ye oy verdiğini belirten bir çiftçi de Kılıçdaroğlu ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Kılıçdaroğlu ve Akşener, Buzağıları Besledi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu ve Akşener, Buzağıları Besledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement