KILIÇDAROĞLU BEŞİKTAŞ'TA TOPLU AÇILIŞA KATILDI 2 - Son Dakika
Güncel

KILIÇDAROĞLU BEŞİKTAŞ'TA TOPLU AÇILIŞA KATILDI 2

? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.

29.05.2021 16:50  Güncelleme: 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, 'Siyasetçi dediğimiz kişi halkına hesap verme sorumluluğu, yükümlülüğü olan kişi demektir dedi.

İsmet İnönü Spor Tesisi'nde düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine, Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra milletvekilleri ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Beşiktaş Belediyesi'ne 10 bin kitap ve dergiden oluşan arşivini bağışlayan Altan Öymen katıldı.

Kılıçdaroğlu, törende yaptığı konuşmada sevgiye, saygıya, adalete, hoşgörüye, toplumu ayırmamaya dayalı yeni bir siyaset anlayışını Türkiye'de oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Kılıçdaroğlu, 'Kavga çıkarıyorlar ki gerçekleri halk yeteri kadar görmesin. Siyasetçi dediğimiz kişi halkına hesap verme sorumluluğu, yükümlülüğü olan kişi demektir. Nasıl çıkaracağız Demokratlar bir araya geldiği zaman, adaletten yana olanlar bir araya geldiği zaman, Türkiye'yi içine düştüğü bu durumdan çekip çıkaracağızö ifadelerini kullandı. Tarihini ve tarihinin değerini bilmeyenlerin ülkesini yönetemeyeceğini ifade eden Kılıçdaroğlu, ülkeyi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlığa ulaştıracaklarını söyledi. Kılıçdaroğlu, 'Bizimle onlar arasında dağlar kadar fark var. Biz beyazız, onlar siyah dedi.

'İBB BAŞKANI'MIZA HUZURUNUZDA TÜM BEŞİKTAŞ HALKI ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Beşiktaş Belediyesi'nin son 2 yılda gerçekleştirdiği faaliyetlerin yer aldığı videonun izlenmesinin ardından konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da 'İstanbul'un 39 ilçesine eşit hizmet götüren ve bu kapsamda Beşiktaş'ın da yıllardır ihmal edilen sorunlarını hızlıca çözmeye başlayan İBB Başkanı'mıza huzurunuzda tüm Beşiktaş halkı adına teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı'mızla beraber yeni bir İstanbul inşa ediyoruz. Yine Nazım ustanın dediği gibi; 'Canımın içi İstanbul toprağını' rantın değil halkın emrine veriyoruz şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kılıçdaroğlu ve katılımcılar, butona basarak halk market, aşevi, akademi, kütüphane, engelsiz dans topluluğu sahnesi, STK odaları, kadın dayanışma ve yaşam merkezi, kültür merkezi, müze, park ve Beltaş Kitap Kafe'nin arasında olduğu projelerin toplu açılış ve temel atma törenini gerçekleştirdi.

KILIÇDAROĞLU BEŞİKTAŞ\'TA TOPLU AÇILIŞA KATILDI 2
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KILIÇDAROĞLU BEŞİKTAŞ'TA TOPLU AÇILIŞA KATILDI 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement