CHP Genel Başkanlığı'ndan Bilecik'e ziyaret - Son Dakika
Yaşam

CHP Genel Başkanlığı'ndan Bilecik'e ziyaret

CHP Genel Başkanlığı\'ndan Bilecik\'e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ile Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'i makamında ziyaret etti.

25.07.2019 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ile Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'i makamında ziyaret etti.

Başkan Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu, Şişli Belediye Başkanı Keskin ve beraberindeki konuklarına teşekkür etti.

Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu ise Başkan Şahin'i tebrik ederek, belediye başkanlığı görevinde başarılar diledi.

Komşu şehir Bilecik için yapılması gereken katkıyı vermeye hazır olduklarını kaydeden Keskin, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, şehirlerimiz ve halkımız için güzel çalışmalar yapılacağına olan inancını ifade etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam CHP Genel Başkanlığı'ndan Bilecik'e ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sakarya'da kahreden olay: Balkondan düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
    03:04 Sakarya'da kahreden olay: Balkondan düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

    Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde babaannesinin üçüncü katta bulunan evinin balkonundan yere düşen 3 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Acı olay, Yenigün Mahallesi Hasırcılar Caddesi üzerinde meydana geldi.

  • Sakarya'da 3 yaşındaki çocuk balkondan düşerek hayatını kaybetti
    02:33 Sakarya'da 3 yaşındaki çocuk balkondan düşerek hayatını kaybetti

    Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde babaannesinin üçüncü katta bulunan evinin balkonundan yere düşen 3 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından cenaze namazı düzenlenecek.

  • Adıyaman'daki korkutan yatakhane yangını söndürüldü
    02:27 Adıyaman'daki korkutan yatakhane yangını söndürüldü

    Adıyaman'da kalıcı konutların yapıldığı bölgede işçilerin kaldığı 3 katlı konteyner yatakhanede çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yatakhanede kalan 461 işçi yara almadan kurtulurken olay yerinde soğutma çalışmaları devam ediyor. Vali Osman Varol, yangının çatıdan elektrik kaynaklı olduğunu belirtirken, herhangi bir yaralı veya can kaybının olmadığını açıkladı.

  • Adıyaman'da Konteyner Yatakhanesinde Yangın: İşçiler Kurtuldu
    02:16 Adıyaman'da Konteyner Yatakhanesinde Yangın: İşçiler Kurtuldu

    Adıyaman'da kalıcı konutların yapıldığı bölgede bulunan 3 katlı konteyner yatakhanede çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yatakhanede kalan 461 işçi yara almadan kurtulurken olay yerinde soğutma çalışmaları devam ediyor. Vali Osman Varol, yangının çatıdan elektrik kaynaklı olduğunu belirterek, işçilerin güvenli bir şekilde tahliye edildiğini ve herhangi bir yaralanma veya can kaybının olmadığını açıkladı.

  • Adıyaman'da İnşaat İşçilerinin Kaldığı Konteynerlerde Çıkan Yangın Söndürüldü
    02:03 Adıyaman'da İnşaat İşçilerinin Kaldığı Konteynerlerde Çıkan Yangın Söndürüldü

    Adıyaman'ın İndere köyü yakınındaki şantiyede işçilerin kaldığı konteynerde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sırasında işçiler hızlı bir şekilde tahliye edilirken, herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı. Vali Osman Varol, yangının çatıdaki elektrikten kaynaklandığını belirtirken, işçilerin diğer yatakhanelere yerleştirildiğini açıkladı. Olay yerine gelen AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış ve diğer yetkililer de incelemede bulundu.

  • İşçilerin kaldığı konteyner yatakhane alevlere teslim oldu
    01:59 İşçilerin kaldığı konteyner yatakhane alevlere teslim oldu

    Adıyaman'da kalıcı konutların yapıldığı bölgede işçilerin kaldığı konteyner yatakhanede çıkan yangın devam ediyor. Yangın sırasında içeride bulunan işçiler kendilerini dışarıya atarken, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

  • Seyir halindeyken yanan tır küle döndü
    01:47 Seyir halindeyken yanan tır küle döndü

    Sakarya'nın Pamukova ilçesinde seyir halinde olan bir tırın elektrik arızası sonucu çıkan yangın sonucunda tırın kupası kullanılamaz hale geldi. Sürücü olayı yara almadan atlattı ve durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangın sebebiyle bölgede trafik yoğunluğu oluştu ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Dörtyol'da çocuklar Süleymaniye Camisi'nde eğlenceli vakit geçiriyor
    01:41 Dörtyol'da çocuklar Süleymaniye Camisi'nde eğlenceli vakit geçiriyor

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde aileleriyle teravih namazına gelen çocuklar, oyuncaklar ve süslemelerle donatılan Süleymaniye Camisi'nde hem oynayıp eğlenceli vakit geçiriyor hem de ramazanın manevi atmosferini soluyor. İftar sonrası aileleriyle camiye teravih namazı için gelen çocuklar, her akşam ilçe müftülüğü ile Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi lider ve gönüllü gençleri öncülüğünde düzenlenen etkinliklere katılıyor. Etkinliklerde çocuklara cami ve Kur'an-ı Kerim sevgisi aşılanması hedefleniyor. Dörtyol Müftüsü Kazım Ural, etkinlikte her gün yüzlerce çocuğun bir araya geldiğini belirterek, çocukların etkinlikler sayesinde camide daha fazla zaman geçirdiklerini ve geleceğin mimarı olan gençlerin hem camiye hem de cemaate alışma noktasında çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

  • Gebze'de motosiklet kazası: Yolcu yaralandı
    01:04 Gebze'de motosiklet kazası: Yolcu yaralandı

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sürücünün dengesini kaybetmesi sonucu devrilen motosiklette bulunan yolcu hafif şekilde yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi, yaralı hastaneye kaldırıldı.

  • Bursa'da şarampole devrilen tankerin şoförü hayatını kaybetti
    00:51 Bursa'da şarampole devrilen tankerin şoförü hayatını kaybetti

    Bursa'nın Kestel ilçesinde şarampole devrildikten sonra yanan azot yüklü tankerin şoförü Şener Tokgöz hayatını kaybetti. Tanker, Bursa-Ankara kara yolunun Ümitalan Rampası mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Yangın, olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü. Kazada sürücü hayatını kaybederken, Tokgöz'ün cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

  • Bursa'da kontrolden çıkarak devrilen azot yüklü tanker patladı: 1 ölü
    00:47 Bursa'da kontrolden çıkarak devrilen azot yüklü tanker patladı: 1 ölü

    Bursa'da freni patlayan azot yüklü tanker, viraja geldiği sırada şarampole devrildi ve patladı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler söndürüldü.

  • Bursa'da Azot Yüklü Tanker Şarampole Devrildi: 1 Ölü
    00:44 Bursa'da Azot Yüklü Tanker Şarampole Devrildi: 1 Ölü

    Bursa'nın Kestel ilçesinde kontrolden çıkan azot yüklü tanker, viraja geldiği esnada şarampole devrildi. Devrilmenin ardından patlama meydana gelirken, kazada sürücünün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. İtfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi ve alevler kısa sürede söndürüldü. Ekiplerin konuyla ilgili çalışmaları devam ediyor.


Advertisement