CHP Giresun Milletvekili Bektaşoğlu Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Giresun Milletvekili Bektaşoğlu Açıklaması

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, aday gösterilmese de partisinin emrinde olmayı sürdüreceğini bildirdi.

22.05.2018 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, aday gösterilmese de partisinin emrinde olmayı sürdüreceğini bildirdi.

Bektaşoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 24 Haziran seçimleri için bir dönem daha görev yapma adına milletvekili aday adayı olduğunu belirtti.

Yeniden aday gösterilmediğini anımsatan Bektaşoğlu, açıklamasında,"Partimizin yetkili organları benim ve görev dönemimde birlikte mücadele ettiğimiz pek çok arkadaşımızın olmadığı bir listeyle seçime girmeyi uygun gördü. Hayırlı olsun diyor, aday olan arkadaşlarımı kutluyor, onlara başarılar diliyorum. Seçim sürecinde onların yanında, partimin emrinde olduğumu belirtiyorum. Doğru ve yakışan tavır budur. Çünkü ben Cumhuriyet Halk Partiliyim. 'Ben varsam varım' diyenlerden değil, 'biz varız' diyenlerdenim." ifadelerine yer verdi.

Giresun halkının oylarıyla 25. ve 26. dönemde TBMM'de Giresun'u milletvekili olarak temsil etme onuru ve mutluluğunu yaşadığını kaydeden Bektaşoğlu, şöyle devam etti:

"Mücadelem bundan sonra da sürecektir. Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün felsefesini, ilkelerini ve ideolojisini benimsemiş, içselleştirmiş birisi olarak; aynı inanç ve kararlılıkla partimizi başarıya, ülkemizi demokrasi ve özgürlüklerle, hukuk düzeniyle esenliğe kavuşturmak için çıktığımız bu kutlu yolculuk, kesintiye uğramayacaktır. Yoldaşlarımızla birlikte hedefimiz, adayımız Sayın Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı olarak yönettiği bir Türkiye'dir. Bunu inşallah milletimizin tercihiyle başaracağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Giresun Milletvekili Bektaşoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement