CHP Grup Başkanvekili Engin Altay: "Şirketlerin Ceo'su Olur Ama Devletlerin Olmaz. Hele Ekonomiyi... - Son Dakika
Ekonomi

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay: "Şirketlerin Ceo'su Olur Ama Devletlerin Olmaz. Hele Ekonomiyi...

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay: "Şirketlerin CEO'su olur ama devletlerin olmaz. Hele ekonomiyi teslim edecek, ekonominin sevk, idare ve kontrolü terk edilecek bir özel sektör varsa, artık burada ciddi devletten söz etmek mümkün değil" ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili...

01.10.2018 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay: "Şirketlerin CEO'su olur ama devletlerin olmaz. Hele ekonomiyi teslim edecek, ekonominin sevk, idare ve kontrolü terk edilecek bir özel sektör varsa, artık burada ciddi devletten söz etmek mümkün değil"

ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Altay, "Şirketlerin CEO'su olur ama devletlerin olmaz. Hele ekonomiyi teslim edecek, ekonominin sevk, idare ve kontrolü terk edilecek bir özel sektör varsa, artık burada ciddi devletten söz etmek mümkün değil" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Altay, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Altay, uluslararası yönetim şirketi McKinsey ile yapılan anlaşmayı hatırlatarak, ekonominin sevk ve idaresinde, borç alma, borç bulma, borç erteleme konularında yeni bir patronu olduğunu ifade etti. Altay, "Şirketlerin CEO'su olur ama devletlerin olmaz. Hele ekonomiyi teslim edecek, ekonominin sevk, idare ve kontrolü terk edilecek bir özel sektör varsa, artık burada ciddi devletten söz etmek mümkün değil. TBMM'nin yeni dönemde bu konuda yüksek refleks göstereceğini umuyoruz, bekliyoruz" dedi.

Yeni dönemde TBMM'nin 3600 ek göstergeyi ve emeklilikte yaşa takılanlar sorununun çözüme kavuşturulmasının önemine işaret eden Altay, Meclis'in vatandaşın feryadına kulak vermesi gerektiğine işaret etti.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay: "Şirketlerin Ceo\'su Olur Ama Devletlerin Olmaz. Hele Ekonomiyi...
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi CHP Grup Başkanvekili Engin Altay: 'Şirketlerin Ceo'su Olur Ama Devletlerin Olmaz. Hele Ekonomiyi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement