CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: 'Teröristleri Bırakmayacağız' - Son Dakika
Güncel

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: 'Teröristleri Bırakmayacağız'

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Nevşehir'de yaptığı açıklamada, teröristleri serbest bırakmayacaklarını ve Abdullah Öcalan'ı seçim için kamera yollamadıklarını belirtti.

22.04.2023 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Bu milletin üstüne tank sürenleri, bu milletin Meclis'ine bomba atanları bırakmayacağız. Bu ülkede insanların canını alan teröristleri bırakmayacağız. Abdullah Öcalan'a seçim için kamera yollayan Tayyip Erdoğan. Biz ne kamera yolladık, 'ne de serbest bırakılacak' diye bir taahhüdümüz var" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Nevşehir'de; milletvekili Faruk Sarıaslan ile birlikte, esnafın sorunlarını dinledi. Özel, burada şunları söyledi:

"Mehmet Hızalan, dedi ki 'ekonomiden sıkıntımız büyük.' O tarafta HÜDA PAR'dan da rahatsız ama, 'siz de PKK'nın yanında mısınız?' İki tane soru var. O iki soruyu yanıtlayalım. Bir; 'PKK'lı teröristleri serbest bırakacak mısınız?' diye soruyor. Bırakmayacağız, kardeşim. Diyor ki, 'Darbe yapan FETÖ'cüler var, onları bırakacak diyorlar' diyor. Bırakmayacağız, kardeşim. Bu milletin üstüne tank sürenleri, bu milletin Meclis'ine bomba atanları bırakmayacağız. Bu ülkede insanların canını alan teröristleri bırakmayacağız. Abdullah Öcalan'a seçim için kamera yollayan Tayyip Erdoğan. Biz ne kamera yolladık, 'ne de serbest bırakılacak' diye bir taahhüdümüz var."

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: \'Teröristleri Bırakmayacağız\'
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: 'Teröristleri Bırakmayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement