CHP İl Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

CHP İl Danışma Kurulu Toplantısı

CHP İl Başkanı Yılmaz Şanlı, 'Parti İçi Haksız Eleştirileri Yapmak Yerine, Partinin İktidar Olması İçin Çalışılması Gerektiğini' Bildirdi

16.01.2011 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İl Başkanı Yılmaz Şanlı, 'parti içi haksız eleştirileri yapmak yerine, partinin iktidar olması için çalışılması gerektiğini' bildirdi.

Şanlı, Macit Özcan Spor Kompleksi'ndeki İl Danışma Kurulu Toplantısında, referandumda başarıya ulaşmalarını sağlayan çalışma stratejisinin genel seçimde de uygulanarak, başarının tekrar yakalanmasını istedi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla 'Kılcal Damar Örgütlenmesi' şeklindeki yeni bir örgüt modeli çalışması yapacaklarını vurgulayan Şanlı, şunları kaydetti:

'Bu örgütlenmede her sokakta, her caddede ve her mahallede ikamet eden partili genç ve kadın sorumlularımız olacak. Böylelikle o sokak, cadde ve mahallelerin sorunlarının o mahallelerde oturan sorumlu partililer tarafından takip edilmesi ve ilçe yönetim kurulu ile irtibat sağlanması amaçlanmıştır. İktidar olmanın yolu hep birlikte, uyum ve hoşgörü içinde çalışmasından geçiyor. Hep birlikte çalışarak Mersin'den referandumda yüzde 62.8 'Hayır' çıkmasını sağladık. Hedefimiz, genel seçimlerde Mersin'de CHP'yi birinci parti yapmak ve halkın iktidarını kurmaktır. Parti içi haksız eleştiri yapmak yerine, hep birlikte partimizin iktidar olması için çalışmalıyız.'

Toplantıya, Mersin milletvekilleri İsa Gök, Vahap Seçer, Ali Rıza Öztürk ve Ali Oksal'ın yanı sıra belediye başkanları, il genel meclis üyeleri katıldı.

(İYO-KRM-MHD) - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP İl Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement