CHP İl Örgütünden İhsanoğlu'nun seçim çalışmalarına bağış - - Son Dakika
Politika

CHP İl Örgütünden İhsanoğlu'nun seçim çalışmalarına bağış -

CHP İl Örgütünden İhsanoğlu\'nun seçim çalışmalarına bağış -

CHP Eskişehir İl Örgütü, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na seçim çalışmalarında kullanılmak üzere İş Bankası aracılığıyla bağış yaptı.

23.07.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Eskişehir İl Örgütü, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na seçim çalışmalarında kullanılmak üzere İş Bankası aracılığıyla bağış yaptı.

İş Bankası'nın Odunpazarı Şubesi önünde toplanan vatandaşlar, bankaya girerek bağış hesabına paralarını havale etti. CHP İl Başkanı Nihat Çuhadar, gazetecilere yaptığı açıklamada, İhsanoğlu'na destek olmak için bir araya geldiklerini söyledi.

Ülkesini seven bütün insanların, İhsanoğlu'na destek vermesini istediğini belirten Çuhadar, şöyle konuştu:

"Ülkemizde ilk defa halkımızın seçeceği cumhurbaşkanlığı seçimine gidiyoruz. Halkın sevgisi ve desteğine güvenerek aday olan Türkiye'nin cumhurbaşkanı adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu var. Doğunun ve batının aydın yüzü, ülkemizi gelecek aydınlık günlere sürükleyecek, ülkede kardeşliği, dostluğu sağlayacak Ekmeleddin İhsanoğlu, CHP'nin değil Türkiye'nin adayıdır. Biz burada hep birlikte ve yurt sever vatandaşlarımızında bu kampanaya destek vereceğine inanıyorum. Örgütüm adına 226 lira ile Eskişehir plakasının uğur getirmesi dileğiyle başlatıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP İl Örgütünden İhsanoğlu'nun seçim çalışmalarına bağış - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement