Canan Kaftancıoğlu, Fetihtepe'deki Kentsel Dönüşüm Gerekçesiyle Evinden Çıkarılmak İstenen Yaşlı Kadının Bir Yıllık Kirasını Karşılayacaklarını... - Son Dakika
Güncel

Canan Kaftancıoğlu, Fetihtepe'deki Kentsel Dönüşüm Gerekçesiyle Evinden Çıkarılmak İstenen Yaşlı Kadının Bir Yıllık Kirasını Karşılayacaklarını...

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Beyoğlu’ndaki Fetihtepe Mahallesi’nde süren kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak olan evini tahliye etmesi istenen Saray isimli kadının bir yıllık kirasını karşılayacaklarını açıkladı.

30.09.2022 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Beyoğlu'ndaki Fetihtepe Mahallesi'nde süren kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak olan evini tahliye etmesi istenen Saray isimli kadının bir yıllık kirasını karşılayacaklarını açıkladı.

Beyoğlu'ndaki Fetihtepe Mahallesi'nde yapılmak istenen kentsel dönüşüme mahallelinin itirazı devam ediyor. "Okmeydanı Barınma Hakkı Mücadelesi" isimli sosyal medya hesabından bugün paylaşılan bir videoda, isminin Saray olduğu belirtilen bir kadından evini tahliye etmesi istendiği aktarıldı. "Saray Teyze'nin dayanışmaya ihtiyacı var" mesajıyla yayınlanan videoda kadın, AKP'li Beyoğlu Belediyesi'ni şikayet etti. Kadın, "Belediye beni ortada koyarsa bana kim sahip çıkacak" diye isyan etti.

"SENİN ADIN SARAY, SANA ÇEKTİRİLEN SEFALET"

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da söz konusu paylaşımı alıntıladı ve "Ah teyzem, Saray Teyze'm! Senin adın Saray, sana çektirilen sefalet… Kendileri sarayda oturup sizleri unutanlar, verdikleri sözleri de unutuyorlar haliyle. Arkadaşlarıma ilettim. Seninle hemen iletişime geçecek ve dayanışmayla taşınmanı ve bir yıllık kiranı karşılayacağız" paylaşımını yaptı.

Canan Kaftancıoğlu, Fetihtepe\'deki Kentsel Dönüşüm Gerekçesiyle Evinden Çıkarılmak İstenen Yaşlı Kadının Bir Yıllık Kirasını Karşılayacaklarını...
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Canan Kaftancıoğlu, Fetihtepe'deki Kentsel Dönüşüm Gerekçesiyle Evinden Çıkarılmak İstenen Yaşlı Kadının Bir Yıllık Kirasını Karşılayacaklarını... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement