Kaftancıoğlu, "Domuz Yedi" Diye Eleştirilen Kocasını Savundu: Eşim Değil, Arkadaşı Yedi - Son Dakika
Güncel

Kaftancıoğlu, "Domuz Yedi" Diye Eleştirilen Kocasını Savundu: Eşim Değil, Arkadaşı Yedi

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, "Domuz yiyor" diye eleştirilen eşini, "Çatal ve bıçağın şeklinden karşısında biri olduğu belli. Eşim değil, yurt dışından gelen arkadaşı yedi. " diyerek savundu.

17.01.2018 13:14  Güncelleme: 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu görevi Cemal Canpolat'tan devraldı.Tören sonrası hakkındaki iddialarla ilgili basın toplantısı düzenleyen Kaftancıoğlu, eşinin paylaştığı yemek fotoğrafıyla ilgili konuştu.

"EŞİM DEĞİL, YURT DIŞINDAN GELEN ARKADAŞI YEDİ"

Kaftancıoğlu, "Benim durduğum ve yaptığım siyasi mücadele kimlerin ne yediğine ne içtiğine neye inandığıyla değil insanların hak ve özgürlükleri çevrçevesinde neyle mücadele ettiğidir. Sevgili eşimin paylaştığı fotoğraf var. Söylemeyi ayıp sayarak bir detaya dikkatinizi çekeceğim. Çatal ve bıçağın şeklinden karşıdakinin olduğu var. Yurt dışından bir arkadaşı. Bu görseli paylaşan eşimin babası öldürülmeden iki gün önce bir parti genel başkanı tarafından hedef gösterilmişti. Ve oğlunun da bu topraklarda gülüp geçeceğimiz bir paylaşım nedeniyle tüm kamuoyunda hedef gösterilmesinin takdirini sizlere bırakıyorum" diye konuştu.

İşte Kaftancıoğlu'nun attığı o tweet;

Kaftancıoğlu,

"BU ÇİRKİN SALDIRININ EN GÜZEL YANI, YARI YAŞIMDA BİRİNE BENZETİLMİŞ OLMAM"

Kaftancıoğlu, eşi tarafından gönderilen eylemciye benzetilen tweete ise " Sevgili eşimle gayet neşeli sosyal medya atışmalarımız meşhurdur. Bu çirkin ötesi saldırının en güzel yanı, yarı yaşımda birine benzetilmiş olmam. Benim olmadığım gayet aşikar ve şakacı. Bundan medet umulan bir Türkiye siyaset iklimine gelmiş bulunuyoruz. Bu kişi kimdir nedir bilmiyorum. Bu kişinin teşhir edilerek haklarının da gasp edildiğine dikkat çekiyorum" şeklinde konuştu.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Erdoğan, Canan Kaftancıoğlu'nun paylaşımlarını değerlendirirken eşinin attığı tweetlere de değinmiş, Kaftancıoğlu'nun eşinin akşam yemeğinde yediği domuzla ilgili attığı tweeti eleştirerek "Doların 4 lira olması için adeta yalvaran mesajlar paylaşıyordu. Eşi geri kalır mı, 7 dakikada çeyrek domuzu nasıl yediğini anlatıyor. 7 dakika, hıza bak hıza. Nice seviyesiz mesajları aktarmıyorum bile." dedi.





Kaftancıoğlu, "Domuz Yedi" Diye Eleştirilen Kocasını Savundu: Eşim Değil, Arkadaşı Yedi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaftancıoğlu, 'Domuz Yedi' Diye Eleştirilen Kocasını Savundu: Eşim Değil, Arkadaşı Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement