CHP İstanbul Kadın Kolu Başkanı Seçiyor - Son Dakika
Güncel

CHP İstanbul Kadın Kolu Başkanı Seçiyor

CHP İstanbul Kadın Kolu Başkanı Seçiyor

Seçimlerde mevcut başkan Yüksel Çavuşoğlu ile Avukat Resmiye Göç yarışıyor.

01.07.2012 18:20  Güncelleme: 08:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

*seçimlerde mevcut başkan Yüksel Çavuşoğlu ile Avukat Resmiye Göç yarışıyor.

*Kongrede İstiklal Marşı'nın okunduğu sırada bir kadının cep telefonuyla konuşması dikkat çekti.

Haber: Serpil KIRKESER Kamera: İhsan YALÇIN/ İSTANBUL - DHA

Beşiktaş'ta bulunan Mustafa Kemal Merkezi'nde düzenlenen CHP İstanbul İl Kadın Kolları 11. Olağan Kongresi'nde CHP İl Kadın Kolu Başkanı seçiliyor. 8 yıl aradan sonra yapılan CHP İstanbul İl Kadın Kolu Başkanlığı seçiminde 2 aday yarışıyor. Kongre başlamadan önce CHP'li kadınlar çalan şarkılar eşliğinde bir süreeğlendi. Saat 11.00'da başlayan kongreye CHP'li vekiller Sedef Küçük, Birgül Ayman Güler, Binnaz Toprak ile CHP İstanbul İl Kadın Kolları üyeleri katıldı. CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı 350 kadın delegenin oyuyla belirlenecek. Oy kullanma işlemi 18.00'da başlayacak.Bu arada İstiklal Marşı'nın okunduğu sırada bir kadının cep telefonuyla konuşması da dikkat çekti.

"YÜZDE 33 KADIN KOTASININ TAKİPÇİSİYİM"

CHP İstanbul İl Kadın Kolu Başkan adayı Yüksel Çavuşoğlu, başkan olduğu zaman eğitime ağırlık vereceğini belirterek,"CHP İstanbul İl binasını akademiye dönüştüreceğim. İstanbul İl kollarının bir arabası olacak ve karış karış İstanbul'u dolaşacağız. Elini sıkmadığımız insan kalmayacak. Yüzde 33 kotanın takipçisiyim. Bu kota ile ilgili çok çalışmalar yaptım. Bundan sonra da bunu takip edeceğim" dedi.

CHP İstanbul İl Kadın Kolu Başkan adayı Avukat Resmiye Göç de "Biz bu seçimi alacağız. Başa geldiğimizde partimizin bütün yönetim kadrolarına, belediye meclis üyeliklerine, belediye başkanlıklarına, milletvekillerine örgütün temsilcisi olan örgütleri taşıyacağız. Örgüt temsilcisi arkadaşlarım bir yerlerde söz sahibi olduğunda halk için daha çok hızlı mücadele edecek. Amacımız toplumda kendini etkin bir yere getirmek" diye konuştu. Öte yandan sandıkların saat 20.00'da açılarak yo sayma işlemine başlanması bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP İstanbul Kadın Kolu Başkanı Seçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement