CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel İstifa Etti (3) - Son Dakika
Güncel

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel İstifa Etti (3)

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel İstifa Etti (3)

İl YÖNETİM KURULU TOPLANDICHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'in istifasının ardından olağanüstü toplanan İl Yönetim Kurulu üyeleri, örgütlenme ve örgüt yönetiminden sorumlu Asuman Ali Güven'in yeni il başkanı olmasını kararlaştırdı ve genel merkeze bildirdi.

10.08.2016 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl YÖNETİM KURULU TOPLANDI

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'in istifasının ardından olağanüstü toplanan İl Yönetim Kurulu üyeleri, örgütlenme ve örgüt yönetiminden sorumlu Asuman Ali Güven'in yeni il başkanı olmasını kararlaştırdı ve genel merkeze bildirdi.

CHP Genel Merkezi, ya Asuman Ali Güven'in başkanlığını onaylayacak ya da yönetimi görevden alarak örgütün seçime gitmesini isteyecek.

Bu arada geçen aralık ayında yapılan kongrede Alaattin Yüksel'e açık destek veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da ilçe belediye başkanlarını durumu değerlendirmek için toplantıya çağırdı. Toplantıya 22 ilçe belediye başkanından Buca, Karşıyaka, Dikili ve Bayraklı katılmadı. Belediye başkanlarının Alaattin Yüksel'in il başkanlığı görevine devam etmesi yönünde görüş bildirdiği kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel İstifa Etti (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement