CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu'ndan Ulaştırma Bakanlığı'na: "Verdiğimiz 40 Liranın Sadece Bir Lirasını Geri Alıyoruz, Bizim 39 Liramız Nerede" - Son Dakika
Güncel

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu'ndan Ulaştırma Bakanlığı'na: "Verdiğimiz 40 Liranın Sadece Bir Lirasını Geri Alıyoruz, Bizim 39 Liramız Nerede"

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Ulaştırma Bakanlığı'nın İzmir'de metro yatırımı yapmadığına dikkat çekti. Aslanoğlu, “İstanbul ve Ankara’yı gezelim. Ankara ve İstanbul’a yapılan yatırım ile İzmir’e yapılan yatırım aynıysa biz özür dileriz ama aynısı yoksa diyeceğiz ki, ‘Bizim 40’ta biri tamam da 40’ta 39’umuz nerede?’ Verdiğimiz 40 liranın sadece bir lirasını geri alıyoruz. Bizim 39 liramız nerede” diye konuştu.

02.02.2023 17:21  Güncelleme: 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KERİM UĞUR

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Ulaştırma Bakanlığı'nın İzmir'de metro yatırımı yapmadığına dikkat çekti. Aslanoğlu, "İstanbul ve Ankara'yı gezelim. Ankara ve İstanbul'a yapılan yatırım ile İzmir'e yapılan yatırım aynıysa biz özür dileriz ama aynısı yoksa diyeceğiz ki, 'Bizim 40'ta biri tamam da 40'ta 39'umuz nerede?' Verdiğimiz 40 liranın sadece bir lirasını geri alıyoruz. Bizim 39 liramız nerede" diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkan Şenol Aslanoğlu ve yeni il yönetimine bugün hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. CHP İzmir İl Başkanlığı'nda basına kapalı yapılan toplantının ardından İl Başkanı Aslanoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Aslanoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'Hükümetin İzmir'de 1 metre hattı yok' sözleri için 'manipülasyon' değerlendirmesini yapması için şunları söyledi:

"Gazetecilerle birlikte gezelim, bizim 'U'muz var mı yok mu hep beraber görelim. Bizim 'U'muz var mı? Narlıdere-Bornova metrosunda herhangi bir şeyi söylüyorlarsa, 'biz burayı yaptık' diyorlarsa gelsinler birlikte gezelim, bakalım. Bunun dışında yeni bir metro hattı yapıyorlardı da bizim mi haberimiz yok? Yeraltında yapıyorlarsa yine gazetecilerle, Kerem Ali Bey'i de alalım, hep beraber gezelim. Yalnız Ankara'yı da hep beraber gezelim. Biz sizleri bir programa alalım, İstanbul ve Ankara'yı gezelim. Eğer Ankara ve İstanbul'a yapılan yatırım ile İzmir'e yapılan yatırım aynıysa biz özür dileriz. Ama aynısı yoksa diyeceğiz ki, 'Bizim 40'ta biri tamam da, 40'ta 39'umuz nerede?' Verdiğimiz 40 liranın sadece bir lirasını geri alıyoruz. Bizim 39 liramız nerede?"

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu\'ndan Ulaştırma Bakanlığı\'na: "Verdiğimiz 40 Liranın Sadece Bir Lirasını Geri Alıyoruz, Bizim 39 Liramız Nerede"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu'ndan Ulaştırma Bakanlığı'na: 'Verdiğimiz 40 Liranın Sadece Bir Lirasını Geri Alıyoruz, Bizim 39 Liramız Nerede' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement